Oh My Brush
november 23, 2020

MISSHA Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser

Már sokszor említettem, hogy mennyire szeretem a Missha Artemisia esszenciáját és az Isntree Mugwort agyagpakolását. Mind a kettőben egynyári üröm (artemisia vagy mugwort) van, ezért szívesen próbálok ki más termékeket is ezzel az összetevővel. A MISSHA Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser egy arclemosó és agyagpakolás egyben, amivel a fent említett Isntree maszkot szerettem volna helyettesíteni.

Mi ez?
A MISSHA Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser egy 2 az 1-ben termék: agyagpakolás és arclemosó is lehet. A Missha kozmetikumaiban található egynyári üröm származási helye egy gyönyörű sziget, Kanghvado (강화도). Minden év szeptemberében betakarítják a legszebb növényeket, amelyek ekkor a leggazdagabbak ásványi anyagokban. A dupla (hideg és meleg) fermentációs folyamatnak hála pedig még hatásosabb lesz. 150 ml.

Összetevők?
Agyag és egynyári üröm mellett a következőket találjuk benne: bambusz, antioxidánsok, ceramid, növényi kivonatok és növényi olajok, amelyek egyben illóolajok is (narancs, virginiai boróka, levendula, rozmaring). Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolajokat viszont tartalmaz!

Hatása?
A tubus nagy, a krém sűrű, az illata citrusos, s csak egy kevés kell belőle (borsónyi), ha arclemosóként szeretnénk használni. Nekem így tökéletes, nagyon szeretek vele arcot mosni, kombinált és zsíros bőrre szerintem fantasztikus lemosó! Arcpakolásként is jó, hamar szárad, 1-2 perc múlva már le is lehet mosni. Viszont nem tagadom, az Isntree agyagpakolást jobbnak tartom, de az drágább is, szóval nem meglepő. Kiválóan, de kíméletesen tisztít, az illata nem zavar, mert finom és frissítő, engem nem szárít, de száraz bőrre nem ajánlanám, mert nem is hidratál. Maszkként egész arcra felkenem hajmosás előtt (heti kétszer), de természetesen elég az is, ha csak az olajosabb részekre használjuk, ha kombinált a bőrünk és szárazabb részek is vannak. Hasznos és praktikus termék, csak a csomagolás zavar kicsit, mert egy ilyen kupak nem a legjobb, ha arclemosóról van szó: le kell csavarni, vissza kell csavarni, leesik a földre, ha nem figyelünk oda és nedves a kezünk stb. Nekem tehát nagyon bevált, mert ez egy szuper arclemosó a bőrtípusomra, de aki kifejezetten agyagpakolást keres, annak az Isntree jobb.

Kinek ajánlom?
Kombinált és zsíros bőrre. Azoknak, akik egynyári ürömöt tartalmazó arclemosót keresnek, ami egyben agyagpakolás is lehet. Azoknak, akiknek az illóolajok nem jelentenek problémát (tehát nem érzékeny bőrre).

LINK:
MISSHA Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Kaolin, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Bentonite, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Stearic Acid, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Bambusa Arundinacea Steam Powder, Hydroxyacetophenone, Magnesium Aluminum Silicate, Chromium Oxide Greens, Artemisia Princeps Leaf Powder, Ethylhexylglycerin, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Disodium EDTA, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Glycol Distearate, Juniperus Virginiana Oil, Butylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Titanium Dioxide, Glycol Stearate, Artemisia Annua Extract, Quartz, Hydrogenated Lecithin, Centella Asiatic Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Ceramide NP

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)