Oh My Brush
november 11, 2020

Csomag Koreából: SU:M37, Aromatica, Innisfree, Missha, Nature Republic

Megérkezett az utánpótlás! 🙂 Elfogyott a balzsamom, púderem, agyagpakolásom, illetve szerettem volna télre egy nem habzó arclemosót is, ezért október elején is leadtam egy rendelést. Nem akartam a Black Friday akciókat megvárni, mert szerintem még soha nem vásároltam semmit Black Friday miatt, illetve ki tudja, hogy akkor mikor érkeztek volna meg. Már mutatom is, hogy milyen termékekről lesz teszt a blogon a következő hónapokban.

A 11.11 akciókat nem érdemes most kihagyni a Jolse oldalán! Termékek $0-ért, ingyenes postázás $50 felett, akciók, kuponok stb.!

Aromatica LIVELY Super Calming Blue Oil JOLSE
Télen mindig használok valamilyen arcápoló olajat az esti rutin végén. Idén szerettem volna olyat, ami nem nehéz, hamar felszívódik és nem is büdös, mert szuper a tamanu, de az orrom nem szereti… Az Aromatica olaja egyszerű, mindenmentes és az ára is kedvező, az állaga tökéletes, de közben eltűnt az oldalról. Biztosan lesz még készleten, de van egyébként többféle olaj is a márkánál.

innisfree Jeju Volcanic Color Clay Cica Mask JOLSE | | EBAY
Elfogyott az agyagpakolásom is, olcsóbb alternatívát kerestem, így figyeltem fel az Innisfree maszkokra. Ebben ugyan nem egynyári üröm van, hanem ázsiai gázló, de eddig ez is tetszik a bőrömnek. Bár nem annyira izgalmas és különleges, mint az Isntree pakolása, de ez sokkal olcsóbb, a hatása pedig hasonló. Több fajta létezik, mindegyiknek más a színe, legszívesebben mindet megrendelném! 😀

Aromatica Rosemary Hair Thickening Conditioner JOLSE | | EBAY
Az előző balzsamommal egyáltalán nem voltam elégedett, örülök, hogy elfogyott. Ez vékonyszálú hajra való, szilikonmentes, nem nehéz, könnyű kimosni, zsírosabb hajra nagyon jó. Egy egyszerű natúrbalzsam, az illata is visszafogott, eddig nagyon elégedett vagyok vele, de még csak párszor használtam.

SU:M37 Secret Essence Mist JOLSE | | EBAY
Mindig áradozom a SU:M37 esszenciájáról, de mire rászántam magam, hogy meglepem magam vele már nem kapható a kedvenc eladóimnál… Végül megrendeltem az arcpermetet, ez kb. fele annyiba kerül, egy dobozban pedig két üveg is van! Mostanában minden érdekel, amiben ginszeng vagy fermentált anyagok vannak, Dél-Koreában pedig a SU:M37 a fermentálás mestere.

Nature Republic Real Nature Aloe Cleansing Cream JOLSE
Eszembe jutott, hogy évekkel ezelőtt használtam már krémes lemosókat, megnéztem tehát a jelenlegi kínálatot, ez volt épp akciós. Télre szerintem hasznos lehet egy nem habzó lemosó, ugyanis én elég sokszor arcot mosok egy nap (túl sokszor). Igazam is lett, még az én kombinált/zsíros bőröm is értékeli ezt a hidratálóbb lemosót. Valószínűleg a fényvédőt, minimális sminket is le lehet mosni vele, de ezt még nem próbáltam. Száraz bőrűeknek nagyon ajánlom!

HOLIKA HOLIKA Puri Pore No Sebum Pact JOLSE | | EBAY
Végül pedig két sminktermék, mert sajnos az összes púderem elfogyott. Általában színtelen, mattító púdert veszek, amit főleg a T-vonalban használok, ez is ilyen. Jó azoknak is, akik zsírkőmentes (talc) púdert keresnek.

MISSHA Pro-Touch Powder Pact SPF25 PA++ JOLSE | | EBAY
Mostanában azonban a színezett púderek is érdekelnek, amiket a fényvédő fölé tudok használni, így BB krémre, alapozóra már nincs szükség. Ezt már régebben kinéztem magamnak, két színben kapható, a 21-es jónak tűnik a világos bőrömre, de még persze tesztelnem kell.

+ Ajándékok:
termékminták, bőrradírozó kendő, fátyolmaszk, hajgumi, zokni, orrtapasz stb.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)