Oh My Brush
október 26, 2020

TOSOWOONG Foot Shampoo

A testápolást valószínűleg soha nem fogom szeretni, mert zavar, ha van valami a bőrömön, mindent ragacsosnak találok. A bőrradírokkal viszont nincs problémám, a hámlasztás és a bőrradírozás nagyon hasznos, illetve igen látványos eredményt lehet elérni ezekkel a termékekkel. Legutóbb a TOSOWOONG Foot Shampoo lábradírt rendeltem meg.

Mi ez?
A TOSOWOONG Foot Shampoo egy lábfejre való habzó lemosó és bőrradír egyben, ami tisztítja, felfrissíti és puhává teszi a bőrt. 100 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista elég rövid, főleg növényi kivonatokból áll (borsmenta, fodormenta, ázsiai gázló, levendula, citrom stb.). A radírozásról a sárgabarack gondoskodik, a magokat nagyon apróvá őrölték. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
A gél színtelen, csak a sárgabarackmagokat láthatjuk benne. Közepesen habzik, az illata nagyon finom, barackos, remek lábfürdőt készíthetünk vele. Kevés vizet hozzáadva átmasszírozom a lábfejemet vele, kifejezetten kíméletes, nem durvák a szemcsék. Használat után pedig sokkal puhább és simább a bőr. Ápol, de különösebben nem hidratál, nem is az a feladata, éppen ezért készített a márka egy lábkrémet is hozzá, linkelem lent azt is. Egy egyszerű, fizikai bőrradír, nagyon kellemes illattal, biztosan találunk más márkáknál is hasonlót. Nekem tökéletes, mert nem krém, nem ragacsos, használat után pedig picit olyan, mintha felhőkön járnék, a frissítő érzet nálam működik! 🙂 Minden nap sokat gyalogolok, ezért úgy gondolom, hogy egy kis ápolást igazán megérdemelnek a lábaim is, különösen a lábfej. Szerencsére az illata is barackos, az az egyik kedvencem! 🙂 Ha komolyabb hámlasztást szeretnénk, akkor ott vannak a lábmaszkok, linkeltem azt is! Más testrészeket is radírozhatunk vele szerintem, pl. én kézradírként is használom, pihe-puha lesz tőle a bőr ott is!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy kellemes bőrradírt keresnek, ami egyben habzik és tisztít is. Azoknak, akik szeretnek néha lábfürdőt venni, akik sokat gyalogolnak, ezért szívesen ápolnák a lábfejüket egy frissítő bőrradírral (utána pedig jöhet persze a lábkrém, ha szükséges).

LINK:
TOSOWOONG Foot Shampoo JOLSE | | YESSTYLE
TOSOWOONG Foot Cream
TOSOWOONG Foot Peeling

Ingredients:

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)