Oh My Brush
október 12, 2020

MINTA: CNP Laboratory Idebenone Concentrate

A CNP Laboratory Idebenone Concentrate egy olyan antioxidánst tartalmaz, ami mostanában nagyon népszerű Koreában a ránctalanító hatása miatt. Használható a szem és az ajkak környékén is, bárhol, ahol hajlamosabb a bőr a ráncosodásra. Ezt az összetevőt is Japánnak köszönhetjük, bár eredetileg nem a bőrápolásra fejlesztették ki, mégis itt bizonyult a leghatásosabbnak.

Ugyan nem a legolcsóbb, de egyre több koreai termék készül az idebenon nevű antioxidánssal, ami ránctalanít, védi a bőrt és a pigmentfoltokat is halványíthatja. A Q10-koenzimhez hasonlít, de sokkal hatásosabb attól, s még a C-vitamintól is egyes tanulmányok szerint. A CNP Laboratory Idebenone Concentrate a ránctalanítás mellett hidratál, s rugalmasabbá is teszi a bőrt.

Sárga színű, sűrű krém citrusos illattal. Nagyon kevés is elég belőle, mert nagyon sűrű, de az állaga remek. Jól kenhető, egyből felszívódik, nem nehéz, hidratál, a bőrt pedig feszesebbé teszi. Szuper szérum, ha szemkörnyékápolót keresünk, elvileg nemcsak segít megelőzni a ráncokat, de a már meglévő ráncokat is halványítja. A bőr picit fényes marad utána. Száraz bőrre valószínűleg magában kevés, de használhatjuk szemkrém alá is, ha szükséges. Én 35 leszek, kombinált a bőröm, nekem tökéletesen megfelel, tetszik az állaga és a hatása is. Van benne rengeteg hidratáló, vitamin (B3, B5, C), sheavaj, adenozin, peptidek stb. Alkohol- és parabénmentes, de illatanyagot tartalmaz. 35-40 felett szerintem már nagyon hasznos ez az antioxidáns. A minta ugyan rengeteg alkalomra elég volt, de a teljes méretű termék is érdekelne, ezért összegyűjtöttem párat, amit szívesen kipróbálnék, linkelem ezeket is.

LINK:
CNP Laboratory Idebenone Concentrate
más termékek ezzel az összetevővel:
make p:rem – Idebenone Lifting Ampoule
Isntree – Idebenone Revital Energy Ampoule Set
TONYMOLY – Bio EX Cell Core Lift Gold Idebenone Capsule Ampoule Set
Bellflower – Idebenone Brightening Serum
CELLBN – Idebenone Ampoule

Ingredients:
정제수, 다이프로필렌글라이콜, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 하이드로제네이티드폴리데센, 프로판다이올, 글리세릴글루코사이드, 글리세릴스테아레이트, 글리세린, 사이클로펜타실록세인, 나이아신아마이드, 세테아릴알코올, 1,2-헥산다이올, 판테놀, 피이지-100스테아레이트, C14-22알코올, 시어버터, 다이메티콘, 솔비탄스테아레이트, C12-20알킬글루코사이드, 암모늄아크릴로일다이메틸타우레이트/브이피코폴리머, 폴리글리세릴-10올리에이트, 하이드록시데실유비퀴논(1,000ppm), 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 펜틸렌글라이콜, 부틸렌글라이콜, 다이에틸헥실시링질리덴말로네이트, 수크로오스코코에이트, 소듐하이알루로네이트, 하이드로제네이티드레시틴, 하이알루로닉애씨드, 트로메타민, 베르가모트오일, 아데노신, 라임전초오일, 레몬껍질오일, 다마스크장미꽃오일, 글루코오스, 오렌지껍질오일, 하이드록시페닐프로파미도벤조익애씨드, 멕시칸주니퍼오일, 소듐하이알루로네이트크로스폴리머, 단향오일, 팔미토일트라이펩타이드-5, 아스코빌팔미테이트, 트라이소듐이디티에이, 시트랄, 시트로넬올, 리모넨, 제라니올, 리날룰

Fordítás:
Purified Water, Dipropylene Glycol, Caprylic/capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Propanediol, Glyceryl Glucoside, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, 1,2-hexanediol, Panthenol, Peg-100 Stearate, C14-22 Alcohol, Shea Butter, Dimethicone, Sorbitan Stearate, C12-20 Alkyl Glucoside, Ammonium Acryloyl Dimethyl Taurate /v Picopolymer, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydroxydecyl Ubiquinone (1,000 Ppm), Acrylate/c10-30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Diethylhexyling Zilidenmalonate, Sucrose Cocoate, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Hyaluronic Acid, Tromethamine, Bergamot Oil, Adenosine, Lime Starch Oil, Lemon Peel Oil, Damask Rose Oil, Glucose, Orange Peel Oil, Hydroxyphenylpropamidobenzoic Acid, Juniperus Mexicana Oil, Sodium Hyaluronate Cross Polymer, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Ascorbyl Palmitate, Trisodium Idt, Citral , Citronolol, Limonene, Geraniol, Linalool

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)