Oh My Brush
október 26, 2020

iroro Dearscalp Enhancive Anti-Hair Loss Shampoo For Women

Ugyan próbálkoztam a helyi drogériában található samponokkal idén a koronavírus miatt, de a 3-ból egyik sem vált be. A fejbőröm sajnos nagyon problémás, inkább rendeltem megint Koreából, mert a hajhullás elleni samponjaikat nagyon szereti a bőröm. Most az iroro Dearscalp Enhancive Anti-Hair Loss Shampoo For Women samponra esett a választásom.

Mi ez?
Az iroro Dearscalp Enhancive Anti-Hair Loss Shampoo For Women egy hajhullás elleni sampon, ami mélyen tisztítja és egészségesebbé teszi a fejbőrt. Kétféle sampon kapható: a for Women nőknek, a for Men férfiaknak való, de az összetevőlistában alig van különbség. 300 ml.

Összetevők?
Felsorolni is nehéz, annyi szuper összetevő van benne, de néhányat kiemelnék: ázsiai gázló, mungóbab, hasznos liliomfa, peptidek, E-vitamin, sheavaj, jojobaolaj, olívaolaj, B5-vitamin, szalicilsav, hámlasztó gyümölcsenzimek, squalane, ceramid stb. Alkohol-, szilikon- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
Színtelen gél, az illata finom, enyhén virágos. Az első pár másodpercben jól habzik, de minél tovább masszírozom a fejbőrömet, annál kevesebb lesz a hab. Az ujjbegyekkel szoktam masszírozni a bőrt pár percig, ami nemcsak kellemes, de hasznos is, korpás és zsíros fejbőrnek különösen jó! A leöblítés nem okoz gondot, hiába van benne pár olaj, tökéletesen és gyorsan kiöblíthető. Nem szárít, de nem is hidratál különösebben. Az első pár használat után még nem találtam különlegesnek, de az az igazság, hogy nem is mosok hajat annyira gyakran, mint a koreaiak. Míg ők akár naponta is hajat mosnak, addig én hetente kétszer teszem ezt, tehát lassabban látom majd az eredményt. Mellőztem a hajtonikot és a fejbőrradírt is, mert szerettem volna látni, hogy mit tud a sampon magában. Kb. egy hónap után már rendkívül elégedett voltam vele, újra nyugodtabb, szinte korpamentes lett a bőröm, a hajam sem zsírosodott már annyira. Nekem már nem hullik a hajam, tehát nem emiatt veszem ezeket a samponokat, hanem egyszerűen az összetevők miatt. A koreai, hajhullás elleni samponok általában nagyon sok olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek erősítik, egészségesebbé teszik a bőrt, tehát bármilyen hajtípusra jók. Rosszat nem tudok róla mondani, pontosan azt kaptam, amit vártam, nagyon elégedett vagyok.

Kinek ajánlom?
Problémás fejbőrre. Azoknak, akiknek hullik a hajuk, akik nehezen tudnak megszabadulni a korpától. Ha bármilyen fejbőrrel kapcsolatos problémánk van, érdemes hajhullás elleni sampont rendelni Koreából, mert ezeknek általában az a feladatuk, hogy egészségesebbé tegyék a fejbőrt.

LINK:
iroro Dearscalp Enhancive Anti-Hair Loss Shampoo For Women JOLSE | | EBAY
A férfiaknak készült verzió:
iroro Dearscalp Enhancive Anti-Hair Loss Shampoo For Men

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)