Oh My Brush
szeptember 6, 2020

TONYMOLY Wonder Olive Tox Cleansing Oil

A TONYMOLY Wonder Olive Tox Cleansing Oil összetevőire ránéztem kíváncsiságból, s egyből a kedvenc olajos lemosóm, a japán DHC Deep Cleansing Oil jutott eszembe. A Tonymoly tehát pénztárcabarát alternatívát kínált, természetesen ki kellett próbálnom!

Mi ez?
A TONYMOLY Wonder Olive Tox Cleansing Oil egy olívaolajat tartalmazó olajos lemosó, ami egyszerűen eltávolítja a sminket, szennyeződést, fényvédőt, faggyút a bőrről. 190 ml.

Összetevők?
Nagyon rövid az összetevőlista, szinte teljesen ugyanaz, mint a fent említett DHC olajos lemosó. Ebben 73,3% olívaolaj van, az illatát ennek is a rozmaring adja, bár igazából csak az olívaolajat érzem benne. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, pici illóolaj (rozmaring) van benne.

Hatása?
Picit talán folyékonyabb, mint a DHC Deep Cleansing Oil, nem is annyira sárga, de nagyon hasonlít a két termék. Eleinte két pumpányit nyomtam a tenyerembe, amit természetesen száraz bőrre vittem fel. Ez elég lenne, ha csak fényvédőt használnék, de a sminket eltávolításához nem teljesen elég. Ezt egyszerűen megoldottam: két pumpányit és még egy nagyon picit használok. Így már sokkal egyszerűbben masszírozható a bőr, nem érzem úgy, hogy felszívódik az egész, a sminket pillanatok alatt feloldja, eltávolítja. Langyos vízzel lemosható, nem marad a bőrön, bár mindig használok utána habzó lemosót is (double cleansing). A bőr hidratált és puha lesz, én kifejezetten szeretem a természetes olajokat tartalmazó olajos lemosókat hiába kombinált/zsíros a bőröm. Ha sikerül eltalálni a megfelelő mennyiséget, utána egy nagyon jó lemosót kapunk, amivel gyerekjáték a sminklemosás. A DHC marad persze a kedvencem, de a Tonymoly verziója sokkal olcsóbb most akciósan.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy egyszerű olajos lemosót keresnek, ami nagyon hasonlít a népszerű, japán DHC Deep Cleansing Oil lemosóra, de olcsóbb.

LINK:
TONYMOLY Wonder Olive Tox Cleansing Oil JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
올리브오일(73.3%), 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 솔베스-30테트라올리에이트, 펜틸렌글라이콜, 카프릴릴글라이콜, 로즈마리잎오일

Fordítás:
Olive Oil (73.3%), Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Rosemary Leaf Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)