Oh My Brush
szeptember 24, 2020

TIAM AC Fighting Spot Rx Cream (10% Niacinamide + 7% Zinc)

Mindig izgatottan kattintok, ha meglátom, hogy a TIAM új terméket készített, mert általában kedvező áron kapunk náluk szuper kozmetikumokat! A TIAM AC Fighting Spot Rx Cream B3-vitamin és cink mellett egy igazán érdekes összetevőt is tartalmaz, ami nem más, mint a mikrotű! Pattanásos bőrűeknek szól a mai bejegyzés!

Mi ez?
A TIAM AC Fighting Spot Rx Cream segít kezelni a már kialakult pattanásokat és halványítja a pattanások után maradt foltokat. A tubus biológiailag lebomló műanyagból készült. 30 g.

Összetevők?
Az összetevőlista fantasztikus! Már a 10% B3-vitamin miatt is megvettem volna, de van még benne 7% cink, ami szintén remek pattanásos bőrre! Ezek mellett találunk benne valami igazán érdekeset: tengeri szivacsokból származó mikrotűk gondoskodnak arról, hogy a hatóanyagok mélyebbre hatoljanak. Koreában nagyon népszerű ez mostanában a bőrápolásban, nem is gondoltam volna, hogy egy pénztárcabarát márkánál fogom viszontlátni! Van még benne ázsiai gázló és teafaolaj is. Alkohol- és parabénmentes, parfüm nincs benne, illatát a teafaolaj adja.

Hatása?
Fehér színű, picit talán “habos” krém, ami színtelen a bőrön, az illata nem erős. Ugyan “spot cream”, tehát csak a problémás területre, pattanásokra kell kenni, de számomra tökéletes arckrém is, mivel pattanások szinte bárhol előfordulhatnak. Szemkörnyékre természetesen nem kenem, de állra, homlokra, arcra igen, ezeknek a területeknek jót tesz a B3-vitamin és a cink is. Emlékeztet a régi kedvencemre, a COSRX Centella Blemish krémre, még az összetevők is hasonlók, de a TIAM krémben van 10% B3-vitamin is! A mikrotű ötlete érdekes, használat közben ebből semmit nem lehet észlelni, még az állaga sem furcsább miatta. Azt nem tudom, hogy mennyire teszi hatásosabbá a terméket, de nyitott vagyok az újdonságokra! 🙂 A krémet nagyon szeretem, nem irritál, nyugtatja a bőrt, megelőzésre (nagyobb területen) és kezelésre (egy-egy pattanásra kenve) is használhatjuk, pattanásos bőrűeknek szuper! Nekem ez még jobban bevált és jelenleg picit olcsóbb is, mint a COSRX krém. Az egyik 30 ml, a másik 30 g, a TIAM esetében még külön B3-vitamint tartalmazó szérumra sincs szükség!

Kinek ajánlom?
Pattanásos bőrre. Azoknak, akik a pattanások megelőzésére és kezelésére keresnek egy jó arckrémet olyan összetevőkkel, amelyek kifejezetten jók pattanásos bőrre (B3-vitamin, ázsiai gázló, cink, teafaolaj stb.).

LINK:
TIAM AC Fighting Spot Rx Cream JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 나이아신아마이드(10%), 부틸렌글라이콜, 징크옥사이드(7%), 글리세린, 해바라기씨오일, 다이메티콘, 세테아릴알코올, 1,2-헥산다이올, 오일팜오일, 세테아릴올리베이트, 폴리솔베이트60, 솔비탄올리베이트, 오일팜커넬오일, 베타인, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 잔탄검, 해면, 아시아티코사이드, 티트리잎오일, 아시아틱애씨드, 마데카식애씨드, 징크피씨에이

Fordítás:
Purified Water, Niacinamide (10%), Butylene Glycol, Zinc Oxide (7%), Glycerin, Sunflower Seed Oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, 1,2-hexanediol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Cetea Ryl Olibate, Polysorbate 60, Sorbitan Olevate, Palm Kernel Oil, Betaine, Hydroxyethylacrylate/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Xanthan Gum, Sponge, Asiaticoside, Tea Tree Leaf Oil, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Zinc Pca

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)