Oh My Brush
szeptember 18, 2020

so natural Real Matte Make Up Setting Fixx

Zsíros bőrűként a matt T-vonal a célom minden nap. Ez színtelen púderekkel sikerült is, de kíváncsi voltam, hogy mit tud a so natural Real Matte Make Up Setting Fixx mattító spray. Az eredeti (so natural All Day Tight Make Up Setting Fixx) egyébként még népszerűbb, több díjat is nyert, amit főleg a Get It Beauty tévéműsornak köszönhet, ami nagyon népszerű Koreában. Engem a mattító verzió jobban érdekelt.

Mi ez?
A so natural Real Matte Make Up Setting Fixx mattítja a bőrt, visszafogja a faggyútermelést, fixálja a sminket, ami így tartósabb marad, de közben hidratálja is a bőrt. Kétféle verzió létezik, de a Jolse-n csak az kapható, amit lehet repülőgépen is szállítani. 75 ml.

Összetevők?
Az angol nyelvű oldalon nem a valódi összetevőlista van fent, ezért lefordítottam a koreait. Az egyik fő összetevő védőréteget képez a bőrön, így tartósabbá teszi a sminket. Az alkohol gondoskodik arról, hogy hamar száradjon az arcpermet, a cink pedig zsíros bőrre nagyon jó, de van még benne pár hidratáló és növényi kivonat is.

Hatása?
Mivel ebben a verzióban nincs semmilyen gáz, ami még finomabbá tenné az arcpermetet, ami egyenletesebb felvitelről gondoskodna, ezért a cseppek – szerintem – elég nagyok. A vizes érzet hamar elillan, a tükörbe nézve mindig csodálkozom, hogy nem folyt le rólam a smink… 😀 Az összetevőlista alapján semmi nem utalt arra, hogy a púderekhez hasonló mattítást kapnék majd, de azért reménykedtem. Az eredmény mattnak nem mondható, a természetes fény megmarad a bőrön, viszont cserébe tényleg tartósabb a smink. A leírás szerint sminkelés után, közben és után is lehet használni, én sminkelés végén veszem elő. A púderekről tehát nem kell lemondanom, de ezt is szívesen használom, nem lehet érezni a bőrön. Egyedül az illatát találom kicsit zavarónak, a parfüm túl erős felvitelkor, de utána már nem érzem.

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros bőrre. Azoknak, akik olyan arcpermetet keresnek, ami tartósabbá teszi a sminket, illetve a faggyútermelést is visszafogja.

LINK:
so natural Real Matte Make Up Setting Fixx EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수,에탄올,에이엠피-아크릴레이트/알릴메타크릴레이트코폴리머,부틸렌글라이콜,트레할로오스,징크피씨에이,사이클로헥사실록세인,소듐시트레이트,레몬추출물,모과추출물,오렌지꽃추출물,레몬밤추출물,피브이피,폴리글리세릴-2올리에이트,피이지-60하이드로제네이티드캐스터오일,사이클로펜타실록세인,에틸헥실글리세린,1,2-헥산다이올,페녹시에탄올,클로페네신,시트릭애씨드,다이소듐이디티에이,향료

Fordítás:
Purified Water, Ethanol, Amp-acrylate/allyl Methacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Trehalose, Zinc Pca, Cyclohexasiloxane, Sodium Citrate, Lemon Extract, Quince Extract, Orange Flower Extract, Lemon Balm Extract, Polyvinylpyrrolidone, Polyglyceryl-2 Oleate, Pg-60 Hydrogenated Castor Oil, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Glycerin, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Citric Acid, Disodium Edta, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)