Oh My Brush
szeptember 22, 2020

MISSHA Artistool Cheek & Shading & Brow Brush

A blog neve nem véletlenül Oh My Brush, évekkel ezelőtt rajongtam a sminkecsetekért. Manapság már csak akkor veszek ecsetet, ha a régi cserére szorul. A Missha pénztárcabarát ecsetei képen jónak tűntek, épp ezekhez hasonlót kerestem, így már repült is a kosaramba a MISSHA Artistool Cheek & Shading Brush #203 és a MISSHA Artistool Brow Brush #501.

Mi ez?
A MISSHA Artistool Cheek & Shading Brush #203 egy szintetikus ecset pirosító és bronzosító felviteléhez, a MISSHA Artistool Brow Brush #501 ecset pedig szintetikus és természetes szőrből készült, felvihetjük vele a szemöldökfestéket.

Használat:
A szemöldökecset tökéletes! Tömött, elég sok púdert fel tud venni egyszerre, nem kell újra és újra elővenni a szemöldökfestéket, pár mozdulattal megrajzolható a szemöldök (persze ez a festék minőségétől, pigmenttáltságától is függ). Természetesebb hatást kapok, mint a régebbi ecsetemmel, amit szerintem annak köszönhetek, hogy ebben több szőrszál van, vastagabb, így nem egy vékony vonalat húzok vele, hanem nagyobb területet kiszínezhetek egyszerre. Remek választás volt tehát, de a másikkal nem volt ekkora szerencsém. Különösebb probléma nincs vele, kontúrozáshoz tényleg jó, de én pirosítóecsetet szerettem volna. Ugyan szintetikus anyagból készült, mégis nagyon puha, de tömött, így túl sok pirosítót vesz fel, a végeredmény pedig nem természetes. Nagyon oda kell figyelnem, ha nem szeretnék úgy kinézni, mint egy bohóc. Persze az én hibám is, mert csak a külsőségekre figyeltem: a régi ecsetem épp így nézett ki, ugyanilyet szerettem volna, de az természetes szőrből készült és nem ennyire tömött, tehát nagy a különbség. Pár dollárért vettem mind a kettőt, ehhez képest igazán jó minőségű ecseteket kaptam, de még mindig keresem a tökéletes pirosítóecsetet.

LINK:
MISSHA Artistool Cheek & Shading Brush #203 EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE
MISSHA Artistool Brow Brush #501 EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)