Oh My Brush
szeptember 17, 2020

ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser

Végre találtam egy olyan arclemosót, amit minden bőrtípusra tudok ajánlani! Az ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser egy alacsony pH értékű, habzó arclemosó, ami nem szárít, irritáló anyagokat sem tartalmaz, érzékeny bőrre is jó!

Mi ez?
Az ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser a bőrhöz gyengéd, habzó arclemosó, ami nem szárít, a pH értéke 5.5, a bőrt hidratáltan tartja, jól tisztít. 150 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista nagyon rövid, nincsenek benne irritáló anyagok, ráadásul tartalmaz bőrnyugtató B5-vitamint és ázsiai gázlót. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A tubusban fehér színű krém található, illata nincs, visszafogottan habzik. Nem kell belőle sok, kb. egy borsónyit szoktam használni, a tenyeremben felhabosítóm, majd a habbal arcot mosok. Jól tisztít, de nem szárít, a bőr hidratált marad, egyáltalán nem húzódik (kombinált-zsíros bőröm van), de nem is hagy zavaró réteget maga után, mint pár érzékeny vagy száraz bőrre készült lemosó. Nem irritál, kíméletes a bőrhöz, negatívumot nem tudok írni, számomra tökéletes. Végre találtam egy olyan arclemosót, amit bőrtípustól függetlenül minden olvasómnak tudok ajánlani, nagyon ritka az ilyen! Az Etude House Soon Jung termékcsaládja érzékeny bőrre készült, nagyon népszerű, én is sok terméket próbáltam már, nagyon megérik az árukat, de ez a lemosó különösen jól sikerült. Azt viszont észrevettem, hogy nem szereti a meleget: pár napig 35 fok körüli hőmérséklet volt, a krém folyékonyabb lett, megváltozott az állaga, de amint hidegebb lett, ezt már nem tapasztaltam. Természetesen így is ugyanolyan hatásos volt, előfordul az ilyen. Nagyon örülök, hogy megrendeltem, biztosan újraveszem.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik egy olyan habzó lemosót keresnek, ami nem szárít, nem tartalmaz irritáló anyagokat, mégis jól tisztít. Azoknak, akik rövid összetevőlistával rendelkező, “minden mentes”, termékeket keresnek.

LINK:
ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Coco -betaine, Potassium Benzoate, Sodium Chloride, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Tromethamine, Disodium Edta, Panthenol, Pentylene Glycol, Madecassoside

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)