Oh My Brush
augusztus 5, 2020

Szöul, Dél-Korea: A Legszebb Innisfree és Etude House Bolt Belülről (Flagship)

Képeket ugyan láthattatok az instagram oldalamon, de a blogon alig volt szó a tavaly nyári koreai utunkról, pedig csodás helyeken jártunk. Hónapokkal ezelőtt megígértem, hogy megmutatom majd az Etude House és az Innisfree boltjait közelebbről, mert ezek különlegesebbek, mint a többi.

A legtöbb K-beauty márkáknak szinte minden sarkon van üzlete, viszont a nagyobbak egy-egy flagship bolttal is büszkélkedhetnek. Ezek nagyobbak, különlegesebbek, mint a többi, különböző szolgáltatásokat is nyújthatnak. Az Innisfree és az Etude House egymás mellett található Myeongdong-ban, ami Szöul híres bevásárlóutcája. Ezeket nem lehet nem észrevenni: az Etude House egy rózsaszín palota, az Innisfree felett pedig ott van a több szintes Innisfree Green Café!

Az Etude House boltját belülről már megmutattam egy 2017-es posztomban (Vásárlás Koreában 2017), a többi szintet azonban csak tavaly fedeztem fel. Az első emeleten egy izgalmas szobában találjuk magunkat, minden sarkon más vár ránk, tökéletes hely, ha pár képet szeretnénk készíteni. A második emeleten pedig egy labor található, az elkülönített részben épp nagy munkában voltak, illetve valószínűleg sminkórákat is tartanak itt. Ha jól emlékszem, akkor az egyik felirat szerint a saját rúzsunkat is elkészíthetjük itt. Később rákerestem, előre kell itt időpontot foglalni, nem csoda tehát, hogy rajtam kívül senki más nem volt ott, az ott dolgozók pedig meglepődve néztek rám… 😀 (Lent megkérdeztem, hogy felmehetek-e.)

Az Innisfree üzletét pedig a letisztult és “zöld” jelzőkkel illetném. Gyönyörű, tágas, minden egyes Innisfree kozmetikumot megtalálunk itt, illetve azt is láthatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb termékek Koreában, Kínában, Japánban és a közösségi oldalakon (a 3 dobogós helyezett).  A felső két szint pedig az Innisfree Green kávézónak ad helyet, ahol megpihenhetünk bevásárlás után, esetleg vehetünk Csedzsu-szigetéről (Jeju) származó finomságokat, illetve a virtuális valóságnak hála az Innisfree elrepít minket erre a csodaszép szigetre, ha helyet foglalunk a VR-fotelekben).

Mind a két boltról elmondhatom, hogy az eladók rendkívül kedvesek, kérés nélkül segítenek, folyamatosan ápolgatják az üzletet, minden makulátlan. Itt hagynak nézelődni is, míg más helyeken le sem lehet rázni az eladókat… 😀 Egy élmény ide betérni!

Még van pár ötletem, valószínűleg születni fog még egy-két ehhez hasonló bejegyzés a tavaly készített képekből. A K-beauty élvez persze előnyt, de látnivalókról is nagyon szívesen írnék, hiszen gyönyörű helyeken jártunk, van sok szép képem! 🙂

INNISFREE

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)