Oh My Brush
augusztus 17, 2020

Nyári Kedvencek 2020

Idén nyáron sikerült felfedezni pár terméket, amelyek előbb vagy utóbb a kedvenceim lettek. Ennyire meleg nyarat Hollandiában még nem éltem át az utóbbi 10 évben, szóval főleg fényvédőkről, púderekről, lemosókról és könnyű hidratálókról lesz szó.

Először is szeretném bemutatni azt az arclemosót, amibe egyből beleszerettem, egyszerűen tökéletes. Az ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser kíméletes, jól tisztít, de nem szárít, szépek az összetevői is, egy nagyon kevés kell belőle, s az ára is kedvező. Naponta kb. háromszor kell arcot mosnom, ha nagyon meleg van, az arclemosóim közül pedig ezt használom a legszívesebben. Csak ajánlani tudom minden bőrtípusra, talán még szárazra is! Ami a fényvédőket illeti… Szerintem elmondhatom, hogy minden alkalomra van különböző fényvédőm! 🙂 Ha kifejezetten mattító darabot szeretnék, akkor a férfiaknak készült MISSHA Men’s Cure Sun Essence Suited For Men SPF50+ PA++++ a befutó. A férjemnek vettem, de néha én is használom, mert zsíros bőrre szuper! Ha tudom, hogy alig fogok aznap kimozdulni, akkor valami egyszerű kell. Ilyenkor a TIAM My Signature Vita Red Sunscreen SPF50+ PA+++ jó választás, mert ez lényegében egy kellemes arckrém, mintha nem is fényvédő lenne. Van még vízálló, nagyon erős védelmet adó, színezett stb. is. Nem spórolok velük, a nyakamra is azt kenem, amit az arcomra (kivéve a színezett), az újrakenésről sem szabad megfeledkezni!

A C-vitamin elég fontos szerepet tölt be idén a rutinomban, a TIAM My Signature Red C Serum a sokadik szérumom. Az az igazság, hogy sokkal jobb, mint gondoltam! Hiába erős, 20%-os, mégsem irritál, minden nap tudom használni még Differin mellett is. Az állaga sem rossz, nem olajos, csak egy picit ragacsos, de nem bánja még a zsíros bőröm sem. Csak azt nem tudom, hogy látni fogom-e, ha oxidálódik pár hónap múlva, ugyanis piros színű. Majd meglátjuk, eddig nagyon szeretem, igazán hatásos! Ha pedig a TIAM márkáról van szó, akkor ott van még a TIAM AC Fighting Spot Rx Cream, ami cinket és 10% B3-vitamint tartalmaz. Ragaszkodom ehhez az összetevőhöz is, de váltanom kellett a The Ordinary-ról, attól az utóbbi hónapokban minden egyes alkalommal kipirosodott a bőröm, s még csak fényvédőt, sminket sem tudtam rá kenni. A TIAM verziója egy remek krém, amit egész arcra használok, mert miért ne! 😀

A könnyű hidratálók híve vagyok, főleg a melegebb hónapokban. A SHANGPREE Marine Hydrogel Mist nagyon praktikus, lassan el is fog fogyni. A parfüm az egyedüli negatívum, a többi összetevő és az állag kivételesen jó. Ott van még a Benton Deep Green Tea Lotion, ami számomra maga a csoda! Mind a kettő szerepelt a tavaszi kedvencekről szóló bejegyzésemben, szóval nem mondtam most újat. 🙂 A Differin picit szárít, ezért az Innisfree Derma Formula Green Tea Probiotic Cream az éjszakai krémem, amit az összetevőlista miatt vettem meg, s egyáltalán nem bántam meg! Gyengéd, táplálja a bőrt, ettől nehezebb hidratálót nem szívesen használnék nyáron. A smink ilyenkor kevésbé érdekel, de azért van egy termékkategória, amit fontosnak tartok a bőrtípusom miatt. A mattító púderek nyáron is sokat segítenek, ezek nélkül diszkógömb lenne a T-vonalam. A CODE GLOKOLOR Less Is More P.Oil Cut Pact olcsó, jól mattít, jól mutat a bőrön, számomra szuper, de az Etude House Zero Sebum Drying Powder is tetszik, bár ez illatosabb.

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)