Oh My Brush
augusztus 11, 2020

MISSHA Time Revolution Red Algae Treatment Essence

Hatalmas rajongója vagyok a Missha esszenciáknak, szinte minden évben megrendelem azt, ami épp a legújabb. Eleinte csak a fermentált esszenciákra koncentráltak, de újabban már más összetevőket is felhasználnak. A MISSHA Time Revolution Red Algae Treatment Essence gyönyörű üvegben érkezik, s csak egyetlen összetevőt tartalmaz, ami a vörösmoszat!

Mi ez?
A MISSHA Time Revolution Red Algae Treatment Essence ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag ír moszatot tartalmaz, amit 100 napon keresztül fermentált a márka! Erősíti, védi a bőrt, s egyben ránctalanít is, hidratál, minden bőrtípus számára hasznos, egészségesebbé teszi a bőrt. 150 ml.

Összetevők?
Az ír moszat kivonatából rengeteg dolog készül, élelmiszerek mellett a bőrápolásban is nagyon fontos szerepe van. Karragénokban (poliszacharid), fehérjékben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag összetevő, ami puhítja, nyugtatja és védi a bőrt. Egy remek antioxidáns, ami belsőleg és külsőleg is hasznos, ez az egyetlen összetevő az esszenciában. Ráncmegelőzésre használhatjuk, de pattanásos bőrre is remek!

Hatása?
Halványpiros, vizes folyadék, illata nincs, egyből felszívódik. Minimálisan hidratál, egyből feszesebbnek, rugalmasabbnak érzem a bőrt, amit a karragénoknak köszönhetünk többek között. Egyáltalán nem irritál, remek alapot ad, amire építhetünk, kenhetünk fölé bármi mást. Reggel és este is használom, szeretem az ehhez hasonló könnyű, jó állagú termékeket, amelyeket elvisel a zsíros T-vonalam is. A tenyerembe öntök egy keveset, nem használok hozzá vattakorongot, szerintem sokáig elég lesz. Fényvédő alá kifejezetten ajánlott antioxidánsokat használni, ami nálam általában ez az esszencia vagy egy C-vitamin szérum, de az esti rutinban is ugyanolyan hasznos ampullák, szérumok, krémek előtt. Egyszerű, de nagyszerű kiegészítője a rutinnak, ha bőrtápláló, bőrvédő terméket keresünk, amit bármikor és bármivel együtt használhatunk, észrevétlenül segít egészségesebbé tenni a bőrt.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik erősebb, egészségesebb bőrt szeretnének, s olyan esszenciát keresnek, ami antioxidánsokban is gazdag.

LINK:
MISSHA Time Revolution Red Algae Treatment Essence JOLSE | | EBAY | | YESSTYLE

Ingredients:
Chondrus Crispus Extract (Irish Moss Extract)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)