Oh My Brush
augusztus 23, 2020

MISSHA Safe Block RX Hyalron Soothing Sun SPF50+ PA++++

2020-ban kiadott a Missha pár fényvédőt igen kedvező áron. A MISSHA Safe Block RX Hyalron Soothing Sun SPF50+ PA++++ egy a sok közül, hidratál, hűsít és nem hagy fehér réteget a bőrön, tökéletes nyárra.

Mi ez?
A MISSHA Safe Block RX Hyalron Soothing Sun SPF50+ PA++++ egy hidratáló fényvédő 6 fajta hialuronsavval, ami könnyű, hűsít, s láthatatlan a bőrön. 50 ml.

Összetevők?
Két kémiai szűrőt találunk benne (Uvinul A Plus, Tinosorb S), ezek rendkívül stabil fényvédők, amelyek igen népszerűek Ázsiában. Van benne B3-vitamin, néhány növényi kivonat, többféle hialuronsav, E-vitamin stb. Alkoholt és parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Egy igen folyékony, sárgás színű gél, ami egyből felszívódik, hidratál, de nem olajos egyáltalán, nem ragacsos. Az alkoholt érzem benne és van egy kis illata is, de nem zavar. Valóban hűsít, teljesen színtelen, egy pici fényt hagy a kombinált-zsíros bőrömön, a japán fényvédőkre emlékeztet. Az állaga, a hatása és a stabil szűrők miatt is látszik, hogy nyárra készült, a meleg hónapokban számíthatunk rá. A bőrön könnyű, lehet rá sminkelni is, az állaga jól sikerült, ha nagyon meleg van, biztosan ezt veszem le a polcról. Szinte tökéletes, nagyon elégedett voltam vele az első hetekben, de feltűnt, hogy mostanában csíp egy kicsit felvitel után. Ez csak néha fordul elő, az esetek többségében semmit nem érzek, pl. ma is ez van rajtam, de egyáltalán nem csíp. A probléma okára nem tudok rájönni, mert annyira ritkán okoz panaszt, de érzékeny bőrre inkább nem ajánlom. Ezt a fényvédőt az állaga miatt szeretem, igazán könnyű, mintha nem is lenne semmi a bőrön, s persze erős fényvédelmet is ad.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy könnyű, nem olajos, a bőrön szinte nem is érezhető, fehér réteget egyáltalán nem hagyó, kémiai fényvédőt keresnek, ami nagy melegben is megállja a helyét. Érzékeny bőrre nem ajánlom, inkább kombinált bőrre jó.

LINK:
MISSHA Safe Block RX Hyalron Soothing Sun SPF50+ PA++++ EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수,다이부틸아디페이트,에탄올,부틸옥틸살리실레이트,디에칠아미노하이드록시벤조일헥실벤조에이트,비스-에칠헥실옥시페놀메톡시페닐트리아진,부틸렌글라이콜,에칠헥실트리아존,메틸메타크릴레이트크로스폴리머,나이아신아마이드,한련초추출물,인도멀구슬나무잎추출물,카카오씨추출물,드럼스틱씨오일,소듐하이알루로네이트,하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드,하이알루로닉애씨드,라즈베리케톤,이소아밀p-메톡시신나메이트,펜틸렌글라이콜,폴리메틸실세스퀴옥세인,폴리실리콘-15,소듐아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머,폴리아이소부텐,글리세릴카프릴레이트,카프릴릴글라이콜,아크릴레이트코폴리머,에틸헥실글리세린,아데노신,카프릴릴/카프릴글루코사이드,솔비탄올리에이트,덱스트린,프로판다이올,소듐하이알루로네이트크로스폴리머,하이드롤라이즈드글라이코사미노글리칸,글리세린,벤질글라이콜,토코페롤,다이소듐이디티에이,세테아릴알코올,향료

Fordítás:
Purified Water, Dibutyl Adipate, Ethanol, Butyl Octyl Salicylate, Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoate, Bis-ethylhexyloxyphenolmethoxyphenyltriazine, Butylene Glycol, Ethylhexyltrizone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Niacinamide, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Theobroma Cacao Seed Extract, Moringa Oleifera, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Raspberry Ketone , Isoamyl P-methoxycinnamate, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-15, Sodium Acrylate/sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Glyceryl Caprylate ,caprylyl Glycol, Acrylate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Caprylyl/capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Dextrin, Propanediol, Sodium Hyaluronate Cross Polymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycan, Glycerin, Benzyl Glycol, Tocopherol, Disodium Edta, Cetearyl Alcohol, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)