Oh My Brush
augusztus 10, 2020

Megújult az Oh My Brush!

Mielőtt bármi másról írnék a blogon, szerettem volna, ha látjátok, hogy min dolgoztunk az utóbbi hónapokban! 🙂 Sok-sok év után végre elmondhatom, hogy új külsőt kapott az oldal! Egyelőre még számomra is szokatlan, de nagyon elégedett vagyok vele! Remélem, hogy nektek is tetszeni fog!

2020 nem egy átlagos év. A járvány első heteiben, hónapjaiban nem volt kedvem semmihez, hirtelen megváltozott minden, amihez nehéz volt hozzászokni. Mondom ezt annak ellenére, hogy szívesen ülök a 4 fal között, s Hollandiában a szabályok lazábbak voltak, tehát nekem könnyebb dolgom volt, mint az átlagnak. Még a blogolásnak sem láttam többet értelmét, de szerencsére nem tartott sokáig ez az állapot. Kicsit megkésve tehát, de végül én is csatlakoztam azokhoz, akik elővették a régen elfeledett, soha be nem fejezett projekteket, esetleg új dologba vágtak, régi/új hobbikat vettek fel.

Az egyik ilyen éveken át húzódó projekt az új blog design volt. Többször is született már félkész munka, de soha nem fejeztük be (a férjem segít, mint mindig), idén nyáron viszont megint lerajzoltam, hogy mit szerettem volna, aminek a végeredményét már láthatjátok is! Szerettem volna szebb, átláthatóbb, kicsit magazinszerű oldalt, amin könnyebb keresni is (a menüt átalakítottam picit, még hasznosabb most már szerintem). A külső más, de a tartalom természetesen marad a régi! Talán több Koreával kapcsolatos bejegyzést is láthattok majd.

A következő terv is megvalósul hamarosan, azon is éveket ültem… Nem vagyok elég kitartó, úgy tűnik! 😀 Ha minden jól megy, heteken belül láthatjátok azt is! 🙂

Ha esetleg valami furcsaságot látnátok, szóljatok és kijavítjuk, a hibák javát remélhetőleg már megtaláltam. A modern böngészőkben (Chrome, Firefox, Opera, Edge stb.) teszteltük, de az Internet Explorer-t sajnos nem tudjuk támogatni (helyette ott van a Microsoft Edge, a Windows alapértelmezett böngészője). Köszönöm a megértést!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)