Oh My Brush
augusztus 28, 2020

K-BEAUTY Termékek, Amiket K-POP Énekesek Használnak

Amikor legutóbb Szöulban jártam, ellátogattam az SMTOWN nevű múzeumba, ami elsősorban K-pop rajongóknak szól. Mindent megtalálunk itt, ami az SM Entertainment alá tartozó együttesekkel kapcsolatos: fellépőruhák, albumok mellett megnézhetjük, hogy hol gyakorolják be a koreográfiát, hol veszik fel a dalokat stb. Illetve az is kiderül, hogy milyen (K-beauty) termékeket használnak a koncerteken!

A múzeumban minden szoba teljesen más, az egyik egy backstage, ahol néhány fellépőruha mellett smink- és arcápolási termékeket is találunk. Ezeket használják a profi sminkesek, amikor a fiú- és lánybandák fellépnek. Ugyan látok a képeken nyugati márkákat is (NARS, MAC, Bobbi Brown stb.), a K-beauty ereje itt is egyértelmű: a pénztárcabarát termékek felveszik a veserenyt a drágákkal is. Ázsia leghíresebb énekesei is szívesen használják tehát ezeket, pedig ők aztán ugrálnak, izzadnak eleget, komoly tesztet kell kiállnia egy-egy sminkterméknek. Japán kozmetikumokat is látok a képeken, amik ugyan nem az alacsony árukról híresek, de azért linkelem azokat is.

Ezek 2019-es képek, azóta már megváltozhatott egy-egy termék csomagolása, illetve a múzeum is elköltözik Szöulból hamarosan. Sajnos itt csak telefonnal lehetett fényképezni, de a lényeg látszik. Sminktermékeket ugyan nehezebben ismerek fel, mert főleg a bőrápolás érdekel, de párat azért megemlítek. Íme a lista:

Dr.Jart+ Every Sun Day UV Sun Fluid SPF50+ pa+++
Innisfree No Sebum Mineral Powder
Etude House Proof 10 Eye Primer
THE FACE SHOP Clear Mini Power Mascara
NATURE REPUBLIC Hand & Nature Hand Cream
Shiseido Anessa Perfect UV Sunscreen Aqua Booster SPF 50+ PA++++ (megújult azóta)
Shiseido Spots Cover Foundation
Piccasso sminkecsetek
Shu Uemura Hard 9 Formula Eyebrow Pencil
VDL Expert Color Primer For Eyes
THE FACE SHOP Seed Cure Mascara Clear
miliMAGE Lip & Eye Color Bar
miliMAGE Water Fit Liner
miliMAGE Cover Fixing Concealer
Abbamart Brown Smoky Palette

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)