Oh My Brush
augusztus 19, 2020

A'PIEU Blackhead Wash Cleaner

Az A’PIEU Blackhead Wash Cleaner egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, amit többek között mitesszerek ellen tudunk bevetni. Ugyan nem én vagyok a célközönség, de nagyon hasznosnak találtam, ezért szeretném bemutatni a blogon.

Mi ez?
Az A’PIEU Blackhead Wash Cleaner egy 3 az 1-ben eszköz, amivel eltávolíthatjuk a mitesszereket, pattanásokat, tisztíthatjuk vele a pórusokat, s az arc masszírozására is alkalmas.

Hatása?
Minden oldala valami másra jó! A mitesszerek elleni oldalt használom csak, ezekkel tisztítom a tág pórusaimat az áll és orr környékén. Rendkívül puha és hatásos, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni. Mitesszerem ugyan nincs, de szerintem azokon is segíthet, kinyomkodás helyett ez jobb választás. A másik oldala számomra felesleges, túl kicsi szerintem ahhoz, hogy masszírozza az arcot, de biztos van olyan, akinek tetszeni fog. Talán idővel én is kitalálom, hogy mire lehet nekem jó. Ha pedig megfordítjuk, akkor egy olyan eszközt kapunk, amivel könnyebb kinyomni a kisebb pattanásokat, ha nagyon muszáj. Én soha nem nyúlok a pattanásaimhoz, az enyémek túl nagyok, túl mélyek, szóval nincs tapasztalatom vele, de biztosan vannak olyanok, akiknek épp erre van szükségük. Ugyan csak egy oldalát használom, de úgy gondolom, hogy megérte megvenni, gyorsan megoldom vele a nehezen elérhető helyek tisztítását. Két változat van egyébként: ez és az érzékeny bőrre való.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik mitesszerek eltávolításához, megelőzéséhez keresnek egy olcsó, könnyen tisztítható eszközt. Illetve azoknak, akik szeretnék a tág pórusokat tisztítani nehezen elérhető helyeken.

LINK:
A’PIEU Blackhead Wash Cleaner EBAY | | JOLSE
Érzékenyebb bőrre pedig ez való:
A’PIEU Blackhead Wash Cleaner Soft

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)