Oh My Brush
július 22, 2020

TIAM My Signature Vita Red Sunscreen SPF50+ PA+++

A TIAM márkát nagyon szeretem, mert megfizethető áron kapunk náluk jó termékeket. Az újdonságok közül a TIAM My Signature Vita Red Sunscreen SPF50+ PA+++ fényvédő érdekelt a leginkább, a leírás alapján szupernek tűnt, s nem is csalódtam!

Mi ez?
A TIAM My Signature Vita Red Sunscreen SPF50+ PA+++ fényvédő vitaminokban gazdag, nem hagy fehér réteget, nyugtatja és hidratálja a bőr. Egész évben használható, férfiaknak és nőknek is ajánlja a márka. 50 ml.

Összetevők?
Vegyes (kémiai és fizikai) fényvédő hidratálókkal, vitaminokkal (E, C), gyulladáscsökkentőkkel, aloe verával stb. Parabénmentes, parfümöt és kevés alkoholt tartalmaz.

Hatása?
Sűrű, fehér színű krém finom (virágos?) illattal, a felvitele gyerekjáték. Olyan, mint egy jó arckrém: hidratál, nem olajos, nem ragacsos, egészséges fényt ad a kombinált bőrömnek, s láthatatlan, nem hagy fehér réteget. Rengeteg fényvédőt használtam már, de ennyire egyszerűen jóval még nem találkoztam: mintha nem is fényvédő lenne, csupán egy arckrém! Az alkoholt egyáltalán nem érzem benne, meg is lepett, hogy megláttam az összetevőlistában (rendelés előtt persze megnéztem az INCI-t, de az már régen volt). A mindennapokra tökéletes, főleg tavasszal, ősszel és télen, de nyárra sem rossz természetesen (PA+++). Nem nehéz, igazán remek az állaga, egyedül a parfüm felesleges, de szerencsére nem túl erős az illata.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik a hétköznapokra keresnek könnyű, hidratáló, fehér réteget nem hagyó fényvédőt. Normál, kombinált bőrre magában is elég, szárazra is jó, de lehet, hogy alá kell hidratálni.

LINK:
TIAM My Signature Vita Red Sunscreen SPF50+ PA+++ | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 에칠헥실메톡시신나메이트, 글리세린, 프로필렌글라이콜, 사이클로펜타실록세인, 비스-에칠헥실옥시페놀메톡시페닐트리아진, 페닐벤즈이미다졸설포닉애씨드, 다이카프릴릴카보네이트, 이소아밀p-메톡시신나메이트, 에탄올, 포타슘세틸포스페이트, 다이메티콘, 글리세릴스테아레이트, 부틸렌글라이콜, 티타늄디옥사이드, C14-22알코올, 폴리메틸메타크릴레이트, 세테아릴알코올, 피이지-100스테아레이트, 실리카, 소듐하이드록사이드, 트로메타민, 다이메티콘/비닐다이메티콘크로스폴리머, C12-20알킬글루코사이드, 알루미늄하이드록사이드, 스테아릭애씨드, 카프릴릴글라이콜, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 향료, 페녹시에탄올, 알로에잎추출물, 다이포타슘글리시리제이트, 카보머, 잔탄검, 토코페릴아세테이트, 다이소듐이디티에이, 아스코빌글루코사이드, 아스코빅애씨드

Fordítás:
Purified Water, Ethylhexylmethoxycinnamate, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Bis-ethylhexyloxyphenolmethoxyphenyltriazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl P-methoxycinnamate, Ethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, C14-22 Alcohol, Polymethyl Methacrylate, Cetearyl Alcohol, Peg-100 Stearate, Silica, Sodium Hydroxide, Tromethamine, Dimethicone/vinyl Dimethicone Cross Polymer, C12-20 Alkylglucoside, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Acrylate/c10- 30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Fragrance, Phenoxyethanol, Aloe Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Ascorbyl Glucoside, Ascorbic Acid

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)