Oh My Brush
július 15, 2020

MISSHA Vita C Plus Ascorbic Acid Spot Correcting Concentrate Ampoule

2020 számomra a C-vitaminról, azon belül is az aszkorbinsavról szól. Megint beleszerettem ebbe az összetevőbe a csodás hatása miatt, ezért több szérumot is kipróbáltam már az utóbbi hónapokban. A MISSHA Vita C Plus Ascorbic Acid Spot Correcting Concentrate Ampoule egy egészen új termék, ami a a Missha másik újdonsága a MISSHA Vita C Plus Ascorbic Acid Spot Correcting & Firming Ampoule árnyékában él, pedig az összetevői ígéretesebbek.

Mi ez?
A MISSHA Vita C Plus Ascorbic Acid Spot Correcting Concentrate Ampoule egy koncentrált ampulla, ami 10% C-vitamint (aszkorbinsav) tartalmaz. Halványítja a foltokat, javítja a bőrképet, pattanásosok ellen is hatásos. 15 g.

Összetevők?
Az első helyen az igazi édesgyökér áll, majd következik a homoktövis (24,68%), ami a vitamintartalmáról ismert. Aszkorbinsavból (C-vitamin) 10%-ot tartalmaz, de találunk még benne növényi kivonatokat, hialuronsavat, folthalványító tranexamic savat (van jobb magyar neve?), arbutint, illetve vitaminokat (B3, E, C) is stb. Alkohol- és parabénmentes, de illóolajokat, illatanyagot tartalmaz.

Hatása?
Az első használat során keveredik össze a C-vitamin (por formájában találjuk meg a flakon felső részében) és a folyadék, így a lehető legfrissebb, leghatásosabb ilyenkor. Hűtőben tároltam a dobozában, egyáltalán nem oxidálódott, de elég hamar elhasználtam, hiszen csak 15 g. Az állaga nagyon jó: vizes, nem ragacsos, hamar felszívódik, öröm használni. Az illata sem erős, nem irritál, tökéletes azoknak, akik először próbálnák ki az aszkorbinsavat. 10%-os, tehát elég hatásosnak kell lennie ahhoz, hogy látható javulást vegyünk észre, viszont elég gyengéd is a bőrhöz, minden nap tudom használni (akár napi kétszer is). Nekem sajnos túl sok bőrproblémám van ahhoz, hogy elég legyen ennyi, úgy tűnik, hogy kell a 15-20%, ha C-vitaminról van szó. Rendeltem is helyette mást, mert a szebb bőrkép mellett másra is szükségem van az akne miatt. Fényvédő alatt nagyon jól működik, így véd a szabad gyökök ellen. Bár csak 15 g, akciósan megéri az árát nagyon. A Missha 30 ml-s ampulláját is kipróbálhatjuk, az sokkal népszerűbb, viszont abban nagyon kevés aszkorbinsav van, a C-vitamin abban Ethyl Ascorbyl Ether, így sokkal stabilabb.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik aszkorbinsavat tartalmazó szérumot keresnek, ami nem túl ragacsos, hamar felszívódik. Kezdő bőrápolóknak is, akik szeretnének megismerkedni az C-vitaminnal (aszkorbinsavval).

LINK:
MISSHA Vita C Plus Ascorbic Acid Spot Correcting Concentrate Ampoule | | YESSTYLE

Ingredients:
감초뿌리추출물,비타민나무수(24.68%)*,아스코빅애씨드(10%)*,다이프로필렌글라이콜*,에톡시다이글라이콜,1,2-헥산다이올*,클로렐라 불가리스추출물,인도멀구슬나무꽃추출물,인도멀구슬나무잎추출물,울금뿌리추출물,홀리바질잎추출물,소듐하이알루로네이트,참산호말추출물,유칼립투스잎오일,카카오씨추출물,라벤더오일,하이드롤라이즈드콜라겐*,오렌지껍질오일,왕귤껍질오일,하이알루로닉애씨드,하이드롤라이즈드하이알루로닉애씨드,라우다이모늄하이드록시프로필하이드롤라이즈드밀단백질*,트라넥사믹애씨드*,소듐시트레이트,정제수*,글루코오스,콜레스-24,부틸렌글라이콜,프룩토올리고사카라이드,프룩토오스,트로메타민,카프릴릴글라이콜,알부틴*,나이아신아마이드*,메틸글루세스-10,에틸헥실글리세린*,판테놀,시트릭애씨드,글리세린,덱스트린,카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드,하이드로제네이티드레시틴*,세라마이드엔피*,토코페롤,알란토인,글리세릴글루코사이드,아세틸헥사펩타이드-8,피브이피,펜틸렌글라이콜*,팔미토일트라이펩타이드-5,피토스테롤*,풀러린,에칠아스코빌에텔(0.00025ppb)*,아스코빌글루코사이드(0.00025ppb)*,잔탄검,다이소듐이디티에이,리모넨, 리날룰

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)