Oh My Brush
július 7, 2020

MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun SPF50+ PA++++

A színezett fényvédőket nagyon hasznosnak találom: jó védelmet adnak, mégis elfedik a kisebb bőrhibákat. A Missha új fényvédői között találtam olyat, ami nagyon bevált: ez a MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun SPF50+ PA++++.

Mi ez?
A MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun SPF50+ PA++++ egy fizikai fényvédő, ami védi a bőrt, jól fed, nem tömíti el a pórusokat, javítja a bőrtónust és kíméletes a bőrhöz. 50 ml.

Összetevők?
A fizikai fényvédő (titán-dioxid) mellett van még benne B3-vitamin, adenozin, E-vitamin, néhány hidratáló stb. Egyszerű az INCI. Parfüm van benne.

Hatása?
Nem túl sűrű folyadék finom illattal (különlegesebb, virágos szerintem), ami egész jól fed! A BB krémeket akár ki is válthatjuk vele, eltünteti a kisebb bőrhibákat, szebb bőrképet ad, viszont a nagyobb pattanások esetében korrektorra is szükségünk lehet. Minimálisan hidratál, éppen ezért olyan jó kombinált, zsírosabb bőrre. Teszteltem 30 fok felett, nagyon jól viselkedett, tartós még ilyenkor is, hiszen félmatt-matt a bőrön. Az eldolgozás egy picit talán tovább tart, mert színezett, jobban oda kell rá figyelni. Hamar felszívódik, alá lehet hidratálni, ha kell, de én éppen azért szeretem, mert mattítja a bőröm, ezért általában csak egy szérumot kenek alá (pl. C-vitamin). Nincsenek száraz, hámló részek a bőrömön, nem tudom, hogy azokat kiemelné-e, de száraz bőrre egyébként sem ajánlanám. Az egyetlen negatívum: annyira világos a bőröm, hogy ha vastagon kenem (minden fényvédőt több rétegben viszek fel), akkor egy kicsit sötétebb, mint szeretném, de ezt megoldja a púderem.

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros bőrre. Azoknak, akik egy színezett fényvédőt keresnek félmatt/matt hatással, ami jó alternatíva BB krém, alapozó helyett.

LINK:
MISSHA Safe Block RX Cover Tone Up Sun SPF50+ PA++++ EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 티타늄디옥사이드, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 프로판다이올, 사이클로헥사실록세인, 나이아신아마이드, 아크릴레이트코폴리머, 폴리하이드록시스테아릭애씨드, 1,2-헥산다이올, 폴리메틸실세스퀴옥세인, 펜틸렌글라이콜, 다이메티콘/비닐다이메티콘크로스폴리머, 다이카프릴릴카보네이트, 실리카, 알루미나, 코코-카프릴레이트/카프레이트, 스테아릭애씨드, 다이메티콘올, 트라이실록세인, 소듐아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 폴리아크릴레이트크로스폴리머-6, 폴리아이소부텐, 소듐폴리아크릴로일다이메틸타우레이트, 암모늄아크릴로일다이메틸타우레이트/브이피코폴리머, 에틸헥실글리세린, 하이드록시프로필메틸셀룰로오스스테아록시에터, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 아데노신, 알루미늄하이드록사이드, 부틸렌글라이콜, 솔비탄올리에이트, 카프릴릴/카프릴글루코사이드, t-부틸알코올, 세라마이드엔피, 토코페롤, 향료, 황색산화철, 적색산화철, 흑색산화철

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)