Oh My Brush
július 2, 2020

MINTA: CNP LABORATORY Aqua Soothing Gel Cream

Kaptam pár mintát a CNP LABORATORY Aqua Soothing Gel Cream arckrémből, ami nyugtatja, hidratálja és hűsíti a bőrt ragacsos, olajos érzet nélkül. A tégely nagy, 80 ml-es! Sejtettem a leírást olvasva, hogy jó lesz a kombinált bőrömre, de felülmúlta az elvárásaimat!

A CNP LABORATORY Aqua Soothing Gel Cream egy sűrű, nagyon könnyű gél, ami hamar felszívódik, mélyen hidratál, s picit hűsíti is a bőrt. Illata szinte nincs is, vékony és vastagabb rétegben is fel tudom vinni, nem nehezedik el a bőrömön, s csak nagyon minimálisan fényesedik ki a T-vonal, ami pár perc múlva már nem is látszik. Azon kevés krémek egyike, amelyeket nyáron is szívesen felkenek a zsírosodásra nagyon hajlamos, kombinált bőrömre. Nagyon tetszik az olajmentes formula, pont annyira hidratál, amennyire kell, viszont éppen ezért nem lenne elég száraz bőrre szerintem. Feburárban próbáltam ki először, akkor még hidegebb volt, nem is tűnt ezért igazán hasznosnak, tavasszal és nyáron viszont nagyon jó választás! A márka napozás, leégés után is ezt a krémet ajánlja.

Van benne két fajta hialuronsav, fermentált anyagok, karbamid (urea), könnyű hidratálók, E-vitamin, növényi kivonatok (kövér porcsin, füge, citromfű, fehér fagyöngy, aloe vera, levendula, ázsiai gázló) stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, de a növényi kivonatok adhatnak neki egy kis illatot.

Szuper azoknak, akik könnyű, hamar felszívódó, nem olajos arckrémet keresnek nappalra. Főleg kombinált bőrre, esetleg zsírosra is jó lehet, ha nem feltétel a mattító hatás (pl. esti rutinban).

LINK:
CNP LABORATORY Aqua Soothing Gel Cream EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 디메치콘, 미네랄워터, 글리세린, 마치현추출물, 1,2-헥산디올, 사이클로펜타실록산, 디메치콘올, 소듐폴리아크릴레이트, 트리데세스-6, 피이지/피피지-18/18디메치콘, 소듐하이알루로네이트, 하이알루로닉애씨드, 석류추출물, 무화과추출물, 더덕추출물, 레몬밤잎추출물, 효모/겨우살이발효추출물, 효모/모근발효추출물, 락토바실러스/콩발효추출물, 펜틸렌글라이콜, 프룩토오스, 우레아, 시트릭애씨드, 소듐하이드록사이드, 말토스, 소듐피씨에이, 소듐클로라이드, 소듐락테이트, 트레할로스, 알란토인, 글루코오스, 말라카이트추출물, 산소, 프로필렌글라이콜, 소르비톨, 라벤더꽃추출물, 실리카, 마데카소사이드, 토코페릴아세테이트, 알로에베라잎가루, 트로메타민, 피이지-60하이드로제네이티드캐스터오일, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 소듐카보머

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)