Oh My Brush
július 8, 2020

It's skin Prestige Yeux Masque Ginseng D'escargot

Ritkán van szó szemtapaszokról a blogon, pedig nagyon népszerűek, s úgy vettem észre, hogy az olvasóim is szívesen használnak ehhez hasonló termékeket. Az It’s skin Prestige Yeux Masque Ginseng D’escargot csiganyál mellett ginszenget is tartalmaz, ezért mindenképp ki szerettem volna próbálni.

Mi ez?
Az It’s skin Prestige Yeux Masque Ginseng D’escargot egy prémium minőségű szemtapasz, ami többek között ginszenggel és csiganyállal regenerálja, hidratálja, táplálja és feszesíti a bőrt. Használhatjuk ráncok, sötét karikák ellen. Egy dobozban 60 db van (30 alkalomra elég).

Összetevők?
Találunk benne csiganyálkát (12,000 ppm), B3-vitamint, vitaminokban gazdag homoktövist, ginszenget (12,000 ppm), hialuronsavat, növényi kivonatokat (igazi édesgyökér, kerti sarkantyúka, kókusz, rozella, erdeifenyő) stb. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
Sűrű folyadékban úsznak a tapaszok, amelyek a méretük miatt egész nagy területet le tudnak fedni a szem körül. Az illata finom, virágos (?), főleg akkor érzem, ha letekerem a tégely tetejét, használat közben nem zavaró. Kb. 20-30 percig kell fent hagyni, a hatás pedig nem marad el: látványosan simább, feszesebb, fiatalosabb bőr! Hűsítőnek is érzem egy kicsit, hidratál, de inkább a ráncok kisimításában számíthatunk rá. A bőr szebb, rugalmasabb, egészséges fényt kap, a tapaszok pedig nem csúszkálnak (más márkáknál előfordul, zavarónak találom). A csodás hatása órákon át tart, bár nincsenek még komolyabb ráncaim és sötét karikáim, így nincs nehéz dolga a terméknek. Szemkrémmel ehhez hasonló eredményt még nem tudtam elérni, de ne feledjük: csak ideiglenes ez a csoda, viszont addig sokkal jobban érezzük majd magunkat a bőrünkben. Tehetjük még más, ráncosodásra hajlamos területre is: száj környéke, nyak stb.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik feszesíteni szeretnék a szemkörnyéket, ráncok, sötét karikák ellen. Bármilyen bőrtípusra, kivéve azoknak, akik érzékenyek az illatanyagra.

LINK:
It’s skin Prestige Yeux Masque Ginseng D’escargot

Ingredients:
정제수, 글리세린, 나이아신아마이드, 카라기난, 부틸렌글라이콜, 달팽이점액여과물, 홍삼추출물, 비타민나무수, 스페인감초뿌리수, 한련꽃/잎/줄기추출물, 소듐하이알루로네이트, 하이드롤라이즈드소듐하이알루로네이트, 금, 코코넛야자열매추출물, 구주소나무잎추출물, 히비스커스꽃추출물, 아데노신, 프로판다이올, 펜틸렌글라이콜, 트라이프로필렌글라이콜, 에틸헥산다이올, 1,2-헥산다이올, 캐롭검, 수크로오스, 포타슘클로라이드, 구아검, 칼슘클로라이드, 알란토인, 셀룰로오스검, 클로페네신, 베타인, 에틸헥실글리세린, 폴리글리세릴-10라우레이트, 칼슘락테이트, 알지닌, 적색산화철, 마이카, 티타늄디옥사이드, 틴옥사이드, 다이소듐이디티에이, 향료, 리날룰, 부틸페닐메틸프로피오날

 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)