Oh My Brush
július 1, 2020

Csomag Koreából: COSRX, Moonshot, Missha, Etude House, TIAM

Az előző rendelésemet a DHL-lel adta fel a Jolse, amivel annyira elégedett voltam (2 munkanapon belül megérkezett), hogy megint összeállítottam egy csomagot. Most is kb. másfél hetet kellett várnom a feladásra, de aztán fénysebességgel érkezett meg hozzám a csomag: hétfő délután feladták, szerdán már nálam volt!

ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser JOLSE | | EBAY
Nagyon egyszerű, “minden mentes”, alacsony pH értékű arclemosó kedvező áron. Eddig tökéletesnek tűnik: jól tisztít, visszafogottan habzik, nem szárít, nagyon gyengéd a bőrhöz, érzékeny bőrre is szuper!

moonshot Micro setting fit Cushion EX SPF50+ PA++++ JOLSE
A moonshot legújabb cushion alapozója, ami jól fed, tartós, hűsíti a bőrt (ezt nem érzem), s kicsit nagyobb is (+3 g), mint a többi moonshot cushion). GYÖNYÖRŰEN mutat a bőrön, a fedése remek és nem fényes, mattabb, épp olyan, amilyet szerettem volna. Kár, hogy csak 3 árnyalatban kapható!

COSRX Pure Fit Cica Serum JOLSE
Bőrnyugtató szérum ázsiai gázlóval, a COSRX egyik újdonsága. Tetszett az összetevőlista, az ázsiai gázló pedig az egyik kedvencem, sokat várok ettől a szérumtól is.

COSRX Pure Fit Cica Cleanser JOLSE
Habzó arclemosó ázsiai gázlóval, szintén egy új termék. Sok lemosó fogy nálunk, mert naponta 3-szor mosok arcot, illetve a férjem is azt használja, amit én, éljen a zsíros bőr… Ez is tetszik eddig, jól tisztít, nem szárít, viszont van illata az illóolajok miatt.

TIAM My Signature Red C Serum JOLSE | | EBAY
20% C-vitamint tartalmazó szérum aszkorbinsavval! Az eredeti TIAM szérummal szemben ebben több összetevő van, a színe is más, kíváncsi voltam, hogy ez mit tud. Idén megint behódoltam az aszkorbinsavnak, de úgy tűnik, hogy nekem kell a 15-20%, ha látványos hatást szeretnék elérni.

CP-1 Bright Complex Intence Nourshing Conditioner JOLSE | | EBAY
Hajbalzsam proteinnel egy fél literes (!) flakonban. Ez az első termékem a CP-1 márkától, még nem próbáltam, de az összetevők és az ára miatt szimpatikus volt.

MISSHA Men’s Cure Sun Essence Suited For Men  SPF50+ PA++++ JOLSE | | EBAY
Fényvédő férfiaknak, amit a férjemnek vettem. Én is kipróbáltam már természetesen, mert szeretem a könnyű, láthatatlan, félmatt/matt fényvédőket, reméltem, hogy ez is ilyen lesz. Nem csalódtam! Nem különleges, de épp az egyszerűsége miatt fog a férfiaknak tetszeni szerintem.

Ajándék:

Foodaholic Natural Touch Moisture Hand Cream
Italy Towel
Egy pár zokni
Minták
Hajgumi
May Island mask

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)