Oh My Brush
június 4, 2020

TIAM Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer

Amikor megláttam, hogy az egyik kedvenc márkám retinolt tartalmazó krémet készített, már  tettem is a kosaramba! Nem is csalódtam, a TIAM Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer egy remek hidratálókrém éjszakára!

Mi ez?
A TIAM Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer egy kollagént és retinolt tartalmazó éjszakai krém, ami hidratál, rugalmasabbá teszi a bőrt, illetve segít megelőzni a ráncokat. 80 ml.

Összetevők?
Sok benne a hidratáló és az antioxidáns. A legfontosabbakat kiemelném: kollagén (1%), retinol (1,1%), E-vitamin, napraforgó- és mogyoróolaj, B5-vitamin, fermentált anyagok stb. A retinyl palmitate a legkíméletesebb retinol, ezzel érdemes kezdeni, ha szeretnénk elkezdeni a ráncmegelőzést. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
A TIAM nehéz krém helyett könnyen felszívódó emulziót szeretett volna készíteni, az pedig sikerült is. Könnyű, nem túl olajos, de jól hidratáló krémet kapunk, tökéletes az állaga. Az illatáról ezt nem tudom elmondani, egyáltalán nem tipikus és nem is finom. Egy ideig nem tudtam mihez hasonlítani, de szerintem azokra a színes, ízesített, folyékony köhögéscsillapítókra emlékeztet az illata, amit gyerekkorunkban utáltunk… Édeskés, de mű, szerencsére felvitel után már nem érzem. A csomagolás viszont jó, a sötét, pumpás flakonnak hála tovább hatásos marad a retinol.

A márka többször is kiemeli, hogy a bőrhöz gyengéd retinolt választott, ez valóban így van, a retinyl palmitate kezdőknek jó választás. Én nem vagyok az, mégis szeretem, az állaga a kedvencem, s ezt még szem környékre is fel merem kenni! A hatása sem rossz, a bőröm mindig egészségesebbnek, ragyogóbbnak tűnik, a retinolok ebben tényleg jók, a bőr pedig feltöltődik, rugalmasabb lesz. A polcomon megtalálhatók egyébként a leggyengébb (ez a TIAM krém) és a legerősebb retinolok (retinolsav) is, utóbbiakat a mellékhatások miatt csak nagyon ritkán tudom használni, nem is részei a rutinomnak. A TIAM krémet viszont minden este elő tudom venni, nem fog problémát okozni, a rendszeresség pedig a legfontosabb a bőrápolásban. Csodát nem kell tőle várni, cserébe könnyen beépíthető a rutinba, s van egy kis anti-aging hatása.

Kinek ajánlom?
A 20-as, 30-as éveikben járóknak ajánlom, akik rendszeres használatra keresnek éjszakai krémet retinollal. Normál és kombinált bőrre nagyon jó!

LINK:
TIAM Vita A Anti-Wrinkle Moisturizer EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 글리세린, 해바라기씨오일, 세테아릴알코올, 다이메티콘, 1,2-헥산다이올, 베타인, 하이드롤라이즈드콜라겐, 레티닐팔미테이트, 토코페롤, 땅콩오일, 세테아릴올리베이트, 솔비탄올리베이트, 폴리솔베이트60, 판테놀, 에틸헥실글리세린, 토코페릴아세테이트, 알란토인, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 양까막까치밥나무열매추출물, 효모추출물, 락토바실러스발효물, 잔탄검, 향료, 아데노신

Purified Water, Butylene Glycol, Glycerin, Sunflower Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, 1,2-hexanediol, Betaine, Hydrolyzed Collagen, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Peanut Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Oleate, Polysorbate 60, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Black Currant Fruit Extract, Yeast Extract, Lactobacillus, Xanthan Gum, Flavor, Adenosine

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)