Oh My Brush
június 29, 2020

MISSHA M Perfect Blanc BB SPF50+ PA+++

A Missha megunta a szürkés árnyalatokat, ezért a régi BB krémek (pl. Missha Perfect Cover) új árnyalatokban kaphatók már idén (a csomagolás is megújult), illetve az új alapozók és BB krémek esetében is a természetesebb, szürkének semmiképp nem mondható színekre törekedtek. A legújabb BB krém a MISSHA M Perfect Blanc BB SPF50+ PA+++ névre hallgat, amiből  21-es árnyalatot választottam.

Mi ez?
A MISSHA M Perfect Blanc BB SPF50+ PA+++ egy tónusjavító, folthalványító BB krém, aminek a hatása akár 24 órán át tart. Négy természetes színben kapható. 40 ml.

Összetevők?
A két fizikai fényvédő mellett vannak benne növényi kivonatok (szívmag, alma, japán kamélia, tea, ázsiai gázló stb.), méz, vitaminok (B3, C, E), természetes PHA stb. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

Hatása?
A 21-es árnyalatot rendeltem meg, ami a nagyon világos bőrömre tökéletes. Valóban nem szürkés, elég természetesre sikerült a színe, az illata pedig nem túl erős, virágos, felvitel után nem érzem. Az állaga mintha egy picit “habos” lenne, jobb szó nem jut eszembe, de nem furcsa, kicsit másabb, mint az átlag. Közepesen fed, lehet építeni, viszont vannak ettől jobban fedő BB krémek is. Az ára szuper, akciósan kb. 10 dollár, 40 ml sokáig elég lesz, a csomagolás pedig a megszokott pumpás flakon, amit gyakran használ a Missha BB krémekhez. Fényvédő felé kenem fel mindig, picit hidratál, de nem olajos, aminek nagyon örül a zsíros-kombinált bőröm. Mivel a matt hatást kedvelem, ezért a T-vonalat lepúderezem, de ha nem hidratálnánk alá, szerintem félmatt/matt lenne. Felvitelkor itt-ott (pl. az orr környéke) kicsit jobban oda kell rá figyelni, de nem emeli ki a pórusokat. A fedése tehát lehetne jobb, de a színe annyira jó a világos bőrömre (ritka az ilyen), hogy ennyit elnézek neki.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált bőrre. Azoknak, akik egy közepesen fedő, félmatt BB krémet keresnek megfizethető áron, természetes árnyalatokban.

LINK:
MISSHA M Perfect Blanc BB SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 징크옥사이드, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 티타늄디옥사이드, 사이클로펜타실록세인, 글리세린, 아이소도데케인, 아이소에이코산, 메틸프로판다이올, 라우릴피이지-10트리스(트라이메틸실록시)실릴에틸다이메티콘, C12-15알킬벤조에이트, 나이아신아마이드, 다이아이소스테아릴말레이트, 다이메티콘, 메틸메타크릴레이트크로스폴리머, 다이펜타에리스리틸헥사하이드록시스테아레이트/헥사스테아레이트/헥사로지네이트, 트라이메틸실록시실리케이트, 펜틸렌글라이콜, 에키움 플란타기네움씨오일, 풍선덩굴꽃/잎/덩굴추출물, 해바라기씨오일불검화물, 닥나무뿌리추출물, 뽕나무껍질추출물, 사과추출물, 동백나무잎추출물, 녹차추출물, 병풀추출물, 꿀추출물, 송이버섯추출물, 다이스테아다이모늄헥토라이트, 마그네슘설페이트, 메티콘, 피이지-10다이메티콘, 알루미늄하이드록사이드, 옥틸도데칸올, 다이메티콘크로스폴리머, 카프릴릴글라이콜, 트라이하이드록시스테아린, 다이소듐스테아로일글루타메이트, 스테아릭애씨드, 글리세릴카프릴레이트, 에칠아스코빌에텔, 에틸헥실글리세린, 아데노신, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 토코페롤, 아세틸글루코사민, 갈락토아란비난, 1,2-헥산다이올, 글루코닉애씨드, 향료, 황색산화철, 적색산화철, 흑색산화철

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)