Oh My Brush
június 25, 2020

MISSHA All-around Safe Block Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++

Szerettem volna nyárra egy vízálló fényvédőt is. A MISSHA All-around Safe Block Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++ nemcsak vízálló, de kiváló védelmet nyújt, pénztárcabarát az ára és a mérete miatt. Örülök, hogy végül ezt választottam.

Mi ez?
A MISSHA All-around Safe Block Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++ egy vízálló fényvédő, ami ellenáll a verejtéknek, faggyúnak, kiváló védelmet nyújt, sportoláshoz is használhatjuk. 70 ml.

Összetevők?
Fizikai és kémiai fényvédőket találunk benne néhány növényi kivonat mellett. Parabénmentes, de alkoholt és illatanyagot is tartalmaz.

Hatása?
Használat előtt fel kell rázni! Fehér színű folyadék elég erős, de finom illattal. Selymes a bőrön, a titán-dioxid miatt felvitel után nagyon halvány, fehér réteget hagy, ami kb. 5 perc múlva eltűnik, utána láthatatlan a (világos) bőrömön. Sötétebb bőrön lehet, hogy látszik majd egy picit, de ebben nem vagyok biztos. Az illatát még érzem utána egy ideig, ez az egyetlen negatívum. 70 ml, tehát nagyobb, mint egy átlagos fényvédő, nagyon jól véd, hiszen SPF50+ PA++++ a maximum Koreában. Nem ragacsos, picit fényes a kombinált-zsíros bőrömön, de egyáltalán nem zavaró, félmatt száradás után. Hidratál, igazán kellemes, csak egy picit nehezebb a bőrön, mint a nem vízálló társai. Tényleg tökéletes, ha kint tartózkodunk, sportolunk, bár kánikulában még nem tudtam tesztelni. A bőrkép egy kicsit szebb, a pórusok, apróbb ráncok eltűnnek, de komolyabb fedést nem kell tőle várni. Az első használat óta szeretem, sminkelni is lehet rá, nagyon megéri az árát (kb. 10-11 dollár akciósan). A vízálló hatáson van szerintem a hangsúly ennek a fényvédőnek az esetében, ha ez nem fontos, akkor viszont az új Safe Block RX fényvédők a Misshától legalább olyan jók!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy vízálló fényvédőt keresnek, ami nagyon jó védelmet ad, megfizethető, sportoláshoz, kiránduláshoz is használható. Főleg, normál, kombinált, száraz bőrre ajánlanám.

LINK:
MISSHA All-around Safe Block Waterproof Sun Milk SPF50+ PA++++ EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
옐로우체이스트위드추출물, 사이클로펜타실록세인, 호모살레이트, 실리카, 에칠헥실살리실레이트, 티타늄디옥사이드, 라우릴피이지-10트리스(트라이메틸실록시)실릴에틸다이메티콘, 디에칠아미노하이드록시벤조일헥실벤조에이트, 글리세린, C12-15알킬벤조에이트, 변성알코올, 비스-에칠헥실옥시페놀메톡시페닐트리아진, 아이소프로필팔미테이트, 알로에베라잎추출물, 구아바잎추출물, 데저트샌드버베나잎추출물, 키나나무껍질추출물, 바위돌꽃뿌리추출물, 유칼립투스잎추출물, 정제수, 부틸렌글라이콜, 다이메티콘, 마그네슘설페이트, 알루미늄하이드록사이드, 스테아릭애씨드, 쿼터늄-18벤토나이트, 피이지-10다이메티콘, 다이메티콘/비닐다이메티콘크로스폴리머, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 아크릴레이트/다이메티콘코폴리머, 실리카다이메틸실릴레이트, 소듐벤조에이트, 토코페릴아세테이트, 포타슘솔베이트, 브이피/헥사데센코폴리머, 다이소듐이디티에이, 페녹시에탄올, 리날룰, 벤질살리실레이트, 리모넨, 제라니올, 헥실신나몰

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)