Oh My Brush
június 15, 2020

MINTA: so natural Signature Face Oil

Egy nagyon ígértes márkát fedeztem fel, a so natural AHA/BHA hámlasztója nagy kedvencem, ezért szívesen kipróbáltam a rendeléshez kapott mintákat is. A so natural Signature Face Oil nevű olajról lesz ma röviden szó.

A so natural Signature Face Oil a leírás szerint egy rendkívül hidratáló, natúr olaj arcra, amiből már pár csepp is elég. Száraz bőrre készült, a legszükségesebb tápanyagokat tartalmazza és segít megakadályozni a bőr kiszáradását. Használható magában arcra vagy testre, arckrémbe keverve vagy arcmosás után közvetlenül nedves bőrre. 13 olajból áll: makadámdió, olíva, ricinus, fehér tajtékvirág, mogyoró, szőlőmag, rozmaring, levendula, acai bogyó, amerikai tőzegáfonya, fehér csillagfürt, abrakzab, argán.

Könnyű, nem túl olajos, kicsit a szárazolajokra emlékeztető folyadék elég erős, finom, citrusos (?) illattal. Nagyon folyékony, óvatosan kell vele bánni, ha mintát használunk (mindig sikerül kiöntenem), de úgy látom, hogy a teljes méretű termék csomagolása nagyon praktikus. A végeredmény nagyon tetszik: a bőr szebb, fényes, selymes, öröm ránézni! A szárazabb területek imádják, a kezemen is kipróbáltam, ott tetszett a leginkább: hamar felszívódik, a bőr hidratáltabb, fényesebb. Az olajokat általában nem bírom magamon, ez viszont annyira könnyű és kényelmes, ritka az ilyen! Egyensúlyba hozza a bőr olajtartalmát, nagyon tetszene, ha nem lenne erős illata, bár felvitel után szerencsére már nem érzem. Az állaga tehát szuper, nagyon hasznos olajokat válogattak össze, amelyeket könnyen felszív a bőr. A rozmaring és a levendula miatt érzékeny bőrre nem merem ajánlani, mindenki másnak, főleg száraz bőrre viszont nagyon jó minden évszakban!

LINK:
so natural Signature Face Oil EBAY | | JOLSE | | Yesstyle

Ingredients:
Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Corylus Americana (Hazel) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Lupinus Albus Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)