Oh My Brush
június 9, 2020

goodal Calendula pH Balancing Deep Cleansing Tissue

Arctisztító kendőket csak akkor használok, ha nagyon muszáj. A fényvédő újrakenése néha szükséges, ha pedig máshogy nem, ezekkel a kendőkkel gyorsan és egyszerűen eltávolítható a smink és szennyeződés. Most a goodal Calendula pH Balancing Deep Cleansing Tissue volt szimpatikus az ára miatt.

Mi ez?
A goodal Calendula pH Balancing Deep Cleansing Tissue arclemosó kendők tisztítják a bőrt, hidratálnak, a micellás vizekhez hasonlóan működnek. 20 és 60 db-os kiszerelésben kapható.

Összetevők?
Növényi kivonatok vannak benne (tengeri hínár, kövér porcsin, hólyagmoszat, körömvirág), az INCI rövid. Parabénmentes, de alkoholt is illóolajokat is tartalmaz.

Hatása?
Vékony, jól átitatott kendőket kapunk, amik nagyon jól tisztítanak! Pillanatok alatt tiszta lesz a bőr, de mást nem kell tőle várni. Nem túl hidratáló, az alkohol miatt hamar szárad, s gyengédnek sem mondanám. Nem csíp, de a pattanásaim vagyok azok régi helye pirosabbnak tűnik utána. Nem muszáj, de ha tehetem, akkor lemosom utána a bőröm vízzel. Ez a 20 db-os nem túl nagy, betehetjük a táskába, ha tudjuk, hogy szükség lehet rá. Nagyon jól záródik, ezt értékelem! Pontosan azt kaptam, amit az INCI alapján vártam: egy nagyon egyszerű lemosót, ami jól tisztít, lehet rá megint fényvédőt, sminket kenni. Érzékeny bőrre nem ajánlom.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik néha szeretnék felfrissíteni az arcukat, lemosni a sminket és a fényvédőt, hogy újra tudják kenni. Táska is tehetjük. Főleg kombinált, zsíros bőrre.

LINK:
goodal Calendula pH Balancing Deep Cleansing Tissue (20) EBAY | | JOLSE
goodal Calendula pH Balancing Deep Cleansing Tissue (80) EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 다이프로필렌글라이콜, 변성알코올, 글리세린, 해수, 블래더랙추출물, 다시마추출물, 쇠비름추출물, 포트마리골드꽃추출물(1,000ppm), 폴리글리세릴-4카프레이트, 소듐시트레이트, 시트릭애씨드, 세틸피리디늄클로라이드, 카프릴릴글라이콜, 코카미도프로필피지-다이모늄클로라이드포스페이트, 에틸헥실글리세린, 오렌지껍질오일, 베르가모트오일, 센티드제라늄꽃오일, 스피어민트잎오일

Purified Water, Dipropylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Seawater, Bladder Rack Extract, Kelp Extract, Purslane Extract, Calendula Officinalis Flower Extract (1,000ppm), Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Citrate, Citric Acid, Cetylpyridinium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl Pg-dimonium Chloride Phosphate, Ethylhexylglycerin, Orange Peel Oil, Bergamot Oil, Scented Geranium Flower Oil, Spearmint Leaf Oil

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)