Oh My Brush
június 22, 2020

COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

Problémás, pattanásos bőrűek egyik kedvenc összetevője általában a propolisz. Én sem vagyok kivétel, mindig van propoliszt tartalmazó szérum a polcomon, de a COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner névre keresztelt tonikra is nagyon kíváncsi voltam. Remélem, hogy nem limitált kiadás, mert ezt szívesen újravenném!

Mi ez?
A COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner egy propoliszt tartalmazó tonik, ami hidratálja és gyógyítja a bőrt, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is van. A flakon nagy: 280 ml! (Szerk.: most már csak 150 ml-es flakon kapható).

Összetevők?
Az összetevőlista nagyon rövid. A kivonatkok közül a legérdekesebb a propolisz (72,6%) és a méz (10%). Főleg hidratálókból (pl.: hialuronsav) és bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő anyagokból (pl.: B5-vitamin, kínai szenna) áll. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
A flakon hatalmas (280 ml), ilyet ritkán látni! Könnyű, hamar felszívódó folyadék, illata nincs. A COSRX külön kiemeli, hogy nem ragacsos, ez így is van, legalábbis kis mennyiségben, rétegezni nem próbáltam. A kombinált bőrömet jól hidratálja, nem kell belőle sok, egyáltalán nem irritál. Mivel az összetevőlista egyszerű, de nagyszerű, ezért nem meglepő, hogy egy igazán kellemes tonikról van szó. A propoliszt a bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása miatt szeretem, nagy koncentrációban (ampullák, szérumok) pedig igazán szép, egészséges fényt is ad az arcnak. A tonik hatása is hasonló, csak nem annyira látványos. A termék megálmodója egyébként Sydney, egy blogger/vlogger, akinek a bőrtípusa az enyémhez hasonló, ezért olyan, mintha rám szabták volna a tonikot. Nagyon szeretem, szívesen újravenném, ezért bízom benne, hogy nem limitált kiadásról van szó (itt-ott nem elérhető már, de remélem, hogy csak készlethiányról van szó)!

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. Azoknak, akik szeretik a propolisz hatását, s egy nagy kiszerelésű, hidratáló, bőrnyugtató tonikot keresnek. Normál, kombinált, száraz és érzékeny bőrre is el tudom képzelni. Zsírosra is jó, ha nem mattító terméket keresünk.

LINK:
COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Propolis Extract (72.6%), Honey Extract (10%), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Betaine, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)