Oh My Brush
június 19, 2020

celimax Jiwoogae Make Up Retouching Booster Pad

Egy akciónak hála celimax termékek mellé járt ajándékba pár celimax Jiwoogae Make Up Retouching Booster Pad nedves vattakorong, de természetesen önálló termékről van szó, magában is megvásárolható. Hasznosnak tűnt, fényvédő újrakenése előtt szerettem volna használni.

Mi ez?
A celimax Jiwoogae Make Up Retouching Booster Pad egy micellás vizet tartalmazó vattakorong. Eltávolíthatjuk vele a sminket, fényvédőt, s egyben ápolja és felfrissíti a bőrt. A csomagolásnak hála bárhova magunkkal vihetünk párat 30 db/doboz.

Összetevők?
Van benne ázsiai gázló, gleccservíz Alaszkából, hialuronsav, vitaminok (E, C, B3), gyulladáscsökkentők stb. Alkohol- és parabénmentes, de illatanyagot tartalmaz.

Hatása?
A csomagolás egy darab, jól átitatott vattakorongot rejt. A mérete a megszokott, a két oldala különböző, puha anyagból készült. Az illata természetes, nem túl erős. Akkor veszem elő, ha napközben újra kell kennem a fényvédőt és más megoldás nincs. Ha csak fényvédő van rajtam, akkor egy elég, de smink lemosásához kell még egy. Sokkal gyengédebb, mint az arclemosó kendőim, a bőrnyugtató hatása nagyon tetszik. Sikerül mindig meglepnie, szebb bőrképet ad, nem irritál, szuper az esszencia, amiben ázik! Hamar felszívódik, hidratál, nem ragacsos, tonizál, jó alapot biztosít a fényvédőnek és a sminknek. Nagyon tetszik, örülnék, ha más fajta csomagolásban is kapható lenne (pl. tégely). Több nedves vattakorongot is találunk a márka kínálatában: testre valót, olyat, amiben BHA van stb., azok már tégelyben kaphatók.

Saját magunk is készíthetünk ilyesmit, ha van egy jól zárható zacskónk vagy egy kisebb tégelyünk: micellás vízzel átitatott vattakorongokkal hasonló eredményt érhetünk el. Ugyanilyen vattalapokat nem biztos, hogy találunk, de a koreai vagy japán márkák kínálata remek, igazán puha darabokat találunk náluk.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik a táskában szeretnének tartani nedves vattalapokat, amelyekkel könnyen lemosható a fényvédő és a smink, ha újra kell kenni ezeket.

LINK:
celimax Jiwoogae Make Up Retouching Booster Pad EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 다이프로필렌글라이콜, 병풀추출물, 빙하수, 소듐하이알루로네이트, 1,2-헥산다이올, 부틸렌글라이콜, 스타아니스추출물, 황금추출물, 피이지-60하이드로제네이티드캐스터오일, 피이지-7글리세릴코코에이트, 클로페네신, 알란토인, 티트리잎오일, 시트릭애씨드, 디소듐이디티에이, 바이오사카라이드검-4, 토코페릴아세테이트, 소듐아스코빌포스페이트, 나이아신아마이드, 칼슘판토테네이트, 피리독신에이치씨엘, 리모넨

Purified Water, Dipropylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Glacier Water, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Chlorphenesin, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Disodium EDTA, Biosaccharide Gum-4, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Pyridoxine HCl, Limonene

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)