Oh My Brush
június 8, 2020

A'PIEU Madecassoside Powder Pact

Egész arcra használok általában púdert a mattító és a póruseltüntető hatás miatt, a zsíros T-vonalam miatt fontos része ez a rutinomnak. Pár hónapja az A’PIEU Madecassoside Powder Pact került a kosaramba, ami többek között ázsiai gázlót is tartalmaz.

Mi ez?
Az A’PIEU Madecassoside Powder Pact egy érzékeny bőrre készült púder, ami bőrnyugtató anyagokat tartalmaz, talc helyett pedig kukoricakeményítőt találunk benne. 6g.

Összetevők?
Bőrnyugató ázsia gázló meleltt van benne calamine (5%), zabolaj, gyulladáscsökkentő édesgyökér, hidratálók, kukoricakeményítő stb. Alkohol-, parabén-, talc- és parfümmentes, illóolaj sincs benne. 

Hatása?
Fehér színű, a bőrön színtelen púder, illata nincs. Selymes, szuper az állaga, eltünteti a pórusokat, más púderekhez képest hidratálóbbnak érzem. A csomagolás szép és praktikus, a púdert szivaccsal vagy ecsettel is felvihetjük. Könnyű, nem irritálja a bőrt, viszont nem mattít annyira, mint más púderek, s elvileg környezeti ártalmak ellen is véd, védőréteget képez a bőrön. Zsíros bőrre nem igazán ajánlanám, túl sokat kell használnom belőle ahhoz, hogy elérjem a kívánt hatást, 6 g pedig nem sok ebben az esetben. Az összetevőlista szebb, mint egy átlagos púder esetében, ami nem is meglepő, hiszen érzékeny bőrre készült.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik színtelen púdert keresnek, ami nem viszi túlzásba a mattítást, védi a bőrt és az összetevőlista nincs tele irritáló anyagokkal. Normál, kombinált bőrre.

LINK:
A’PIEU Madecassoside Powder Pact EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
마이카 (CI 77019), 마그네슘미리스테이트, 피티에프이, 실리카, 칼라민, 알루미늄전분옥테닐석시네이트, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 트라이에틸헥사노인, 유용성감초추출물, 마데카소사이드, 옥수수전분, 귀리커넬가루, 병풀잎추출물, 솔비탄아이소스테아레이트, 다이메티콘, 카프릴릴글라이콜, 에틸헥실글리세린, 라우로일라이신, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 정제수, 부틸렌글라이콜

Mica (Ci 77019), Magnesium Myristate, Ptf, Silica, Calamine, Aluminum Starch Octenyl Succinate, Octyldodecylstearoyl Stearate, Triethylhexanoin, Licorice Extract, Madecassoside, Corn Starch , Oat Kernel Powder, Centella Leaf Extract, Sorbitan Isostearate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Laurolysine, Triethoxycaprylyl Silane, Purified Water, Butylene Glycol

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)