Oh My Brush
május 14, 2020

The Saem Gold Snail Bar

Nem is tudom, hogy mikor használtam szappant arcmosáshoz utoljára, a magas pH értékük miatt nem a kedvenceim, száríthatnak. A The Saem Gold Snail Bar szappan viszont ezer éve érdekelt, csiganyál ás arany van benne, ráadásul az ára is nagyon alacsony, s az iHerb oldalán shipping saver, tehát olcsóbb vele a postaköltség!

Mi ez?
A The Saem Gold Snail Bar egy prémium minőségű szappan koncentrált csiganyállal és 24K arannyal, a növényi enzimek pedig eltávolítják az elhalt hámsejteket. Olívaolaj és hialuronsav gondoskodik arról, hogy hidratált maradjon a bőr.

Összetevők?
A hivatalos oldalon és a csomagoláson is csak a fő összetevőket találjuk meg. Aranypor, csiganyál, olívaolaj, hialuronsav, aloe vera, növényi enzimek stb.

Hatása?
Az illata minimális, virágos (?), nem különleges. Egész jól habzik, jól tisztít, de nem szárít annyira, mint egy átlagos szappan. Szívesen használom, nem húzódik tőle a kombinált-zsíros bőröm, de arcmosás után úgyis használok más termékeket, így eleve nem szoktak zavarni a magasabb pH értékű/szárító arclemosók. Felfrissít, nem hagy semmilyen réteget maga után, zsíros bőrre készült, de egyben ápol is egy kicsit. Vannak ettől sokkal jobban habzó, szárító arclemosók, ez még csak nem is szappanos, szóval pozitívan csalódtam. Különösebb hatást nem tapasztaltam, nem is vártam csodát egy pár dolláros lemosótól, végzi a dolgát és egyáltalán nem irritál. A kedvenc arclemosóimat természetesen jobban szeretem, viszont ez fele annyiba sem kerül! Mivel egész testre ki szerettem volna próbálni, ezért tusfürdő helyett, jelenleg pedig kézmosáshoz használom: minden szerepben megállja a helyét. Hosszú távon lehet, hogy unalmasnak találnám arcra és testre, ritkán használok szappant, nem tartom praktikusnak. Szárazabb bőrre természetesen nem ajánlanék semmilyen szappant továbbra sem. Az iHerb-ről rendeltem kb. fél éve, mert Shipping Saver, tehát olcsóbb lesz vele a postaköltség.

Kinek ajánlom?
Zsíros bőrre. Azoknak, akik szeretik a habzó lemosókat. Utazáshoz, hiszen nem folyadék, praktikus, illetve jó pénztárcabarát arclemosó, amit testre is használhatunk.

LINK:
The Saem Gold Snail Bar EBAY | | iHERB

Ingredients:
천연식물성비누분(팜유), 금분(24K), 달팽이추출물, 골든올리브오일, 히알루론산, 알로에베라, 글리세린, 식물성효소추출물 등

Natural vegetable soap powder (palm oil), gold powder (24K), snail extract, golden olive oil, hyaluronic acid, aloe vera, glycerin, vegetable enzyme extract, etc.

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)