Oh My Brush
május 22, 2020

SHANGPREE Marine Hydrogel Mist

A SHANGPREE márka Marine Energy Eye Mask névre keresztelt tapaszok annyira népszerűek voltak, hogy a vásárlók egész arcra használták az egyébként szemre készült maszkokat. Így született meg a SHANGPREE Marine Hydrogel Mist arcpermet, ami már három generáción van túl: az első vizes, a második olajos, a legújabb pedig inkább zselésre sikerült.

Mi ez?
A SHANGPREE Marine Hydrogel Mist egy arcpermet, ami egyben maszk is, s többek között 20 mélytengeri összetevővel táplálja és hidratálja a bőrt. A márka nagyon népszerű szemtapaszának arcra való verziója, amit vásárlói kérésre készítettek. Napközben arcpermetként, este pedig arcpakolásként is lehet használni. 100 ml.

Összetevők?
Főleg hidratálókból áll, van benne propolisz, gyöngykivonat, ezekhez jön pedig a MARINE 20 COMPLEX, ami a SHANGPREE sajátja: több féle tengeri alga, hínár, spirulina, tengerisaláta stb. alkotja. Alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs benne, de parfüm igen.

Hatása?
A flakonban elég sűrű a gél, de a szórófejnek hála tökéletes arcpermet lesz belőle, vizes, de remekül hidratál. A textúra különleges, látszik, hogy a hidrogél maszkokhoz hasonló hatást szerettek volna elérni. Ugyan hamar felszívódik, ha beleütögetem a bőrbe (ezt javasolja a Shangpree is), de nagyobb mennyiségben védőréteget hagy maga után, ami így segít a bőrben tartani a nedvességet. A kombinált/zsíros bőröm szereti, de pár percig fényes marad kicsit az arcom, a szárazabb területek egyből felszívják (pl. a kézfejemen egyáltalán nem fényes). Az illata parfümös, közepesen erősnek mondanám, finom egyébként, de emiatt nem kap majd 5 csillagot tőlem.

Mélyen hidratál, feszesíti a bőrt, nagyon kellemes, frissít és picit hűsít is. A reggeli és az esti rutinban is szuper, napközben is elő lehet venni, ha szükség van rá, sminkre is rá merem fújni. S mivel egy hidrogél maszkot szeretett volna kiváltani vele a márka, ezért vastagabb rétegben fújva így is lehet használni este. Sokkal több, mint egy tonik, minőségi, jól kihasználható arcpermet különleges összetevőkkel. 

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretnének egy mélyen hidratáló arcpermetet, ami egyben megakadályozza, hogy kiszáradjon a bőr. Tarthatjuk a táskában, az íróasztalon vagy maszk helyett is használhatjuk. Azoknak, akiknek a friss, parfümös illat nem probléma.

LINK:
SHANGPREE Marine Hydrogel Mist EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)