Oh My Brush
május 13, 2020

MIZON Peptide 500

A 30 év felettieket általában már érdeklik a peptidek is, hiszen igazán fontos szerepet töltenek be a bőr egészségének megőrzésében, ráncmegelőzésben is nagyon hasznosak! A MIZON Peptide 500 több szempontból is jónak tűnt. Az egyszerű, irritáló anyagoktól mentes INCI és a viszonylag megfizethető ár (a minőségi peptidek általában drágák) miatt rendeltem végül meg.

Mi ez?
A MIZON Peptide 500 45%-ban tartalmaz peptideket. Feltölti és erősebbé teszi a bőrt, hidratál, javítja a bőrtónust, a peptidek pedig megelőzik a ráncok kialakulását. 30 ml.

Összetevők?
5 féle peptid mellett van még benne pár hidratáló (hialuronsav, béta-glükan), s kb. ennyi is az egész. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Többször is szerepeltek már a peptidek a blogon, nagyon érdekes összetevőkről van szó, amiket 30 felett pótolnunk kell. Mindegyik mást tud, más a feladatuk, a ráncmegelőzésben különösen fontos szerepet töltenek be. A probléma viszont a következő: csak évek múlva látszik a hatásuk…

A Mizon ampullája végtelenül egyszerű, nincs illata, vizes, hamar felszívódik, nem ragacsos, mintha ott sem lenne, nem irritál, minden bőrtípusra jó! A zsírosodásra hajlamos bőröm épp az ilyen termékeket szereti, az állaga számomra tökéletes, hidratálást nem kell tőle várni. Egész arcra használom, beleértve a szemkörnyéket is, illetve a nyakamra is kenek belőle: oda, ahol a ráncok hamarabb megjelenhetnek. Sajnos több hónap alatt sem sikerült látványos hatást elérni vele, s ez teljesen normális, a peptidek csendesen dolgoznak. Azt viszont elmondhatom, hogy mindig nagyon jól érzem magam, amikor felviszek belőle pár cseppet: tudom, hogy tettem valamit a bőrömért, aminek majd a jövőben láthatom az eredményét.

Látványos ránctalanítást szerintem nem lehet ettől várni, akik WOW-hatást szeretnének, azoknak hatalmas csalódás lesz. EGF peptid nincs benne, eddig csak az tudott igazán meglepni, viszont azzal együtt biztosan sokkal borsosabb lenne a termék ára. Ha komolyabb, összetett szérumot keresünk, akkor ez nem jó választás, csak kiegészítőként lehet rá gondolni.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra. 30 felettieknek érdemes peptideket tartalmazó termékeket használni. Azoknak, akik ráncmegelőzésre szeretnének még pár összetevőt bevetni. Azoknak, akiknek a megelőzés a fontos, s nem a látványos hatás rövid távon.

LINK:
MIZON Peptide 500 EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Copper Tripeptide-1, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Beta Glucan, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Tropolone, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Human Oligopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-13, Disodium Edta

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)