Oh My Brush
május 26, 2020

heimish All Clean Green Foam

A heimish All Clean Green Foam habzó arclemosóra véletlenül figyeltem fel, az összetevőlista miatt pedig már ment is a kosárba! Úgy látom, hogy a márka egyik best-seller terméke, a másik természetesen az arclemosó balzsam.

Mi ez?
A heimish All Clean Green Foam habzó arclemosó kíméletesen tisztítja a bőrt, csak a legszükségesebb és a leggyengédebb összetevőket használták fel. Nemcsak az összetevőlista, de a pH érték is bőrbarát (pH 5.5). Az EWG besorolása szerint csak “zöld” összetevőket tartalmaz, a neve is valószínűleg innen ered. 150 ml.

Összetevők?
Az összetevőlista rövid, a bőrhöz leggyengédebb anyagokat próbálták összeválogatni. Három növényi kivonatot tartalmaz csupán: hidratáló szappankéregfa, gyulladáscsökkentő ázsiai gázló és csodamogyoró. Alkohol-, parabén-, szilikon- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Színtelen gél, elég sűrű, nem kell sok belőle. A pH értéke megfelelő, így nem szárít, nem húzódik tőle a bőr, nagyon kellemes. Illatanyagmentes, de az ilyen termékeknek is van persze egy kis illata, ez ebben az esetben eléggé egyszerű, “tiszta” illat, lehetetlen körbeírni. A minimális formula ellenére jól tisztít, visszafogottan habzik, reggel és este is szívesen használom. Nem túl hidratáló, nem hagy furcsa réteget maga után, észrevétlen lemosás után, nekem pont ezért tetszik annyira! A legtöbb “minden mentes” arclemosó nem habzik vagy nem tisztít eléggé, inkább csak reggel szeretem azokat használni, sminklemosás után nem a legjobbak. Ezzel viszont ilyen probléma nincs, igazi ritkaság, nagyon jól sikerült! Száraz bőrre csak akkor, ha nem kifejezetten hidratáló lemosót keresünk. Nem is értem, hogy eddig, miért nem figyeltem fel rá, talán a túl egyszerű csomagolás miatt? Örülök, hogy megrendeltem, nagyon szeretem, újra fogom venni, ezt már az első használat után eldöntöttem! 😀

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros, érzékeny bőrre (kivéve, ha a csodamogyoró problémát jelent). Azoknak, akik egyszerű, kevés összetevőt tartalmazó, jól tisztító, de kíméletes arclemosót keresnek szép összetevőlistával. 

LINK:
heimish All Clean Green Foam EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Potassium Laureth Phosphate, Glycerin, Lauryl Hydroxysulatine, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Quillaja Saponaria Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Hamemlis Virginiana (Witch Hazel) Water, Potassium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Coco-glucoside, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Sosodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Isethionate, 1,2-hexanediol, Disodium Edta

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)