Oh My Brush
május 20, 2020

CLIO Pro Contour Palette

A tavalyi év két nagy slágere volt a kontúrozáshoz használható CLIO Pro Contour Palette és a pirosítókkal teli CLIO Pro Blusher Palette. Elfogyott a bronzosító-pirosító-highlighter palettám (szintén a CLIO-tól), s miután átnéztem a kínálatot, nem volt kétséges: ezt a palettát kellett választanom!

Mi ez?
A CLIO Pro Contour Palette 4 matt színt tartalmaz kontúrozáshoz és 2 db highlighter is található benne, az egyikben kisebb-nagyobb glitterek is vannak. Mindegyiket használhatjuk arcra és szemhéjpúderként is. 6 x 3,3 g.

Összetevők?
Alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Használat:
A palettát a CLIO úgy alkotta meg, hogy mindenki találjon benne olyan színt kontúrozáshoz, amit szívesen használ. Természetesen egyszerre több színnel is dolgozhatunk, én is így szoktam általában, de mind a 4 bronzosítót szeretem magában is. Ezek pigmentált, matt színek, jól lehet velük dolgozni, satírozni. Kontúrozhatjuk vele az arcunkat, orrunkat, szemhéjpúderként is használom a bronzosítóimat mindig. A highlighterek pedig… WOW! A felső, glitteres szín a palettában olyan, mint valami gyémánt, nagyon különleges. A bőrön itt-ott láthatunk kisebb-nagyobb, csillogó darabkákat, nem egy hétköznapi szín tehát. A szemhéjon nagyon szép, feldobja a sminket, mégha csak egy kicsit is viszünk fel belőle. A másik highlighter sokkal visszafogottabb, nem feltűnő, tökéletes egyszerűbb sminkhez arcra és szemre is. Jól sikerült tehát, minden benne van, amire szükségünk lehet, bár igazán készíthettek volna egy harmadik palettát is, amiben van bronzosító, highlighter és pirosító is, akkor még praktikusabb lenne. A csomagolás erősnek tűnik, utazáshoz is használhatjuk, ha van elég hely a bőröndben (elég nagy).

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik kontúrozáshoz keresnek olyan palettát, amiben matt bronzosítók és highlighterek is vannak. 

LINK:
CLIO Pro Contour Palette EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
칼슘알루미늄보로실리케이트,티타늄디옥사이드 (CI 77891),페닐트라이메티콘,실리카,마그네슘스테아레이트,다이아이소스테아릴말레이트,C20-24알킬다이메티콘,합성플루오르플로고파이트,마이카 (CI 77019),옥틸도데실스테아로일스테아레이트,칼슘티타늄보로실리케이트,탤크,마그네슘미리스테이트,메틸프로판다이올,프로판다이올,메틸메타크릴레이트크로스폴리머,나일론-12,트라이에톡시카프릴릴실레인,다이메티콘,메티콘,정제수,틴옥사이드 (CI 77861),적색226호 (CI 73360),울트라마린 (CI 77007),황색4호 (CI 19140)

Calcium Aluminum Borosilicate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Phenyl Trimethicone, Silica, Magnesium Stearate, Diisostearyl Maleate, C20-24 Alkyl Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Mica ( Ci 77019), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Calcium Titanium Borosilicate, Talc, Magnesium Myristate, Methyl Propanediol, Propanediol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Nylon-12, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Methicone, Purified Water, Tin Oxide (Ci 77861), Red No.226 (Ci 73360), Ultramarine (Ci 77007), Yellow No. 4 (Ci 19140)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)