Oh My Brush
május 18, 2020

celimax Derma Nature Broccoli Spot Brightening Lip & Eye Remover

Egyre nagyobb rajongója vagyok a celimax márkának, eddig minden tetszett, amit kipróbáltam. Most egy gyengéd, de jól tisztító, kétfázisú szemfestéklemosóról szeretnék írni: celimax Derma Nature Broccoli Spot Brightening Lip & Eye Remover.

Mi ez?
A celimax Derma Nature Broccoli Spot Brightening Lip & Eye Remover gyengéden eltávolítja a sminket a szemről és az ajkakról. Nemcsak tisztít, de ápolja is a bőrt, s nem irritálja a szemet sem. Kétfázisú, ezért használat előtt fel kell rázni. 120 ml.

Összetevők?
Nagyon egyszerű és rövid az összetevőlista. Van benne brokkolikivonat, néhány olaj (argán, jojoba és levendula). Alkohol- és parabénmentes, parfüm nincs benne, illatát a levendula adja.

Hatása?
2 : 8 arányban tartalmaz olajokat és vizet, így nemcsak hatásosan távolítja el a sminket, de egyben zsíros, olajos réteget sem hagy maga után. Az állaga tényleg nagyon jó, egyáltalán nem irritál, de szuperül lehozza a sminket már pár másodperc alatt. A márka érzékeny bőrre ajánlja a terméket és azoknak, akiknek a szempillák hullása gondot okoz. Nekem elég érzékeny a szemem, de ezt a lemosót nagyon szeretem, és legalább olyan jó, mint más szemfestéklemosók! A komolyabb, akár vízálló sminket is eltünteti, nehéz róla negatívumot mondani. Illata van ugyan a levendula miatt, csak annak nem tudom ajánlani, akik erre érzékenyek. Ahhoz képest, hogy csak azért rendeltem meg, mert ajándék nedves vattakorongok jártak hozzá a celimax márkától, elég pozitív meglepetést okozott. 😀

Kinek ajánlom?
Bárkinek, kivéve azoknak, akik érzékenyek illatanyagra.

LINK:
celimax Derma Nature Broccoli Spot Brightening Lip & Eye Remover EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)