Oh My Brush
május 27, 2020

B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Watery Oil

A koreai Bath-LABoratory csak pár termékkel rendelkezik, azok is megújultak az utóbbi hónapokban. Tesztelésre érkezett néhány a kínálatból, mindegyiket bemutatom külön-külön a blogon. Az olajos arclemosók nagy rajongója vagyok, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tud a B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Watery Oil.

Mi ez?
A B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Watery Oil egy olajos lemosó, ami eltávolítja a sminket, fényvédőt, szennyeződést, miközben ápolja és hidratálja is a bőrt. 200 ml.

Összetevők?
Az ásványi és az olívaolaj a két fő összetevő, a növényi kivonatok főleg virágok, ezek és a parfüm adják az illatát. Alkohol- és parabénmentes.

Hatása?
Vizes állagú, színtelen olaj virágos illattal. Komolyabb szemsminkre ugyan nem használtam, de a szemfestéket lehozza és nem is irritál, nem látok tőle homályosan (más terméknél előfordul). Az alapozót, fényvédőt eltávolítja pár másodperc alatt, csak át kell vele masszírozni a száraz bőrt. Általában olajos bőrűeknek készülnek a vizesebb, “watery” lemosók, viszont az összetevők miatt már sejthető: ez olajosabb, mint az átlag. Lemosáskor okoz ez nekem problémát, olajos réteget hagy maga után, ha csak vízzel öblítem le. Ez biztosan kellemes száraz bőr esetében, de engem zavar, alig várom, hogy elővegyem a habzó lemosót, azzal természetesen el tudom távolítani. Ez az első olyan olajos lemosó, amit nem szívesen használok emiatt. Más baj nincs vele, de vannak ettől jobbak is, illetve zsíros bőrre nem a legjobb szerintem. Ha akciós, akkor lehet neki adni egy esélyt, a teljes árát sokallom.

Kinek ajánlom?
Főleg normál és száraz bőrre. Azoknak, akik vizes állagú, sminklemosásra használható olajat keresnek, ami védőréteget hagy a bőrön, kiszáradás ellen véd és puhít.

LINK:
B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Watery Oil EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)