Magyar English
Oh My Brush
május 27, 2020

B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Peeling Gel

A bőrradírozó zselék évek óta hódítanak, nagyon jól használhatók minden bőrtípusra, ezért nem is csodálkoztam, hogy a B-LAB márkának is van egy ilyen terméke. Nézzük, hogy mit tud a B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Peeling Gel!

Mi ez?
A B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Peeling Gel egy zselés bőrradír, ami gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja és simává teszi a bőrt. 100 ml.

Összetevők?
A hidratálók mellett van benne pár szuper kivonat (pl.: kollagén, zöld tea, ázsiai gázló), E vitamin, AHA és BHA hámlasztók. Tartalmaz alkoholt és parfümöt is.

Hatása?
A színtelen zselé egy kis masszírozás után átalakul: apró, fehér golyók keletkeznek, amelyek nagyon gyengéden, de radírozzák a bőrt, eltávolítják az elhalt hámsejteket. Csupán 1-2 perc az egész, a bőr puhább és simább lesz, már csak le kell öblíteni. Az első pár alkalom során valamelyik növényt éreztem benne, nem tetszett az illata egyáltalán. Ez már nem jön elő, most már csak a parfümöt érzem, ha nagyon közel teszem az orromhoz, egyébként inkább az alkoholt lehet csak észrevenni benne. Az áll, orr és homlok környékén szeretem leginkább használni, itt a leghatásosabb. A pórusok sokkal kisebbnek tűnnek, az arc feszesebb, de azoknak nem túl érdekes szerintem, akik eleve gyakran használnak hámlasztókat. Én is ebbe a csoportba tartozom, de a fent említett területeken néha kellemesnek érzem a fizikai bőrradírokat. A márka testre is ajánlja (pl.: könyök, sarok), sén nem próbáltam, nekem szerintem nem lenne elég erős testre. Akik használtak már ehhez hasonló terméket, azok ezt is szeretni fogják. Biztosan lesz még akciós, olyankor érdemes inkább megrendelni.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik most ismerkednek a bőrradírokkal, hámlasztókkal, s nem probléma számukra az alkohol és a parfüm. A T-vonal kezelésére is hasznos lehet.

LINK:
B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Peeling Gel EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 86 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)