Oh My Brush
május 12, 2020

B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Cleansing Foam

A B-LAB (Bath LABoratory) egy koreai márka, ami az arctisztításra specializálódott. Jelenleg 4 termék érhető el, amik közül hármat be is tudok mutatni. Szeretem, ha minden kozmetikumról külön teszt van a blogon, így könnyebb később keresni a menü segítségével, s persze könnyebb nekem is, ha ajánlani akarok valamit. Ebben a posztban a B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Cleansing Foam arclemosóról lesz szó.

Mi ez?
A B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Cleansing Foam egy habzó arclemosó, ami mélyen tisztítja a pórusokat, eltávolít mindenféle szennyeződést, hidratálja és nyugtatja a bőrt. 150 ml.

Összetevők?
A bőrnyugtató, hidratáló anyagok mellett vannak benne fermentált összetevők, növényi kivonatok, arany stb. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne.

Hatása?
Sűrű krém, amiből csak egy kevés kell ahhoz, hogy elég habot kapjunk. A leírásban nem találtam a pH értéket, ezért féltem, hogy túl magas, lúgos lesz, de rosszul gondoltam. Nem szárít, nem húzódik a bőr és nem is habzik túlságosan, nem “szappanos”, szuper. Én gyengédnek találtam, nem irritál, nagyon jól tisztít, az illata visszafogott, talán virágos. Nem hidratál különösképpen, így száraz bőrre nem biztos, hogy jó, de nekem éppen ez tetszik: nem hagy semmilyen réteget maga után. Jó, átlagos lemosónak tartom, amit érdemes akciósan megvenni. A B-LAB termékei közül ez vált be nekem a legjobban.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre. Azoknak, akik egy jól tisztító, habzó lemosót keresnek, amiből keveset is elég használni.

LINK:
B-LAB I Am Sorry Just Cleansing Cleansing Foam EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)