Oh My Brush
április 14, 2020

TONYMOLY From Haenam Black Barley Mist Toner Set

Ennyire jó áron tonikot még nem láttam! A teljes méretű flakon mellé még utántöltő is járt a TONYMOLY From Haenam Black Barley Mist Toner Set esetében. Az új termékcsaládból nekem ez volt a legszimpatikusabb, a szórófejes flakonnak hála arcpermetként is használható, az összetevők pedig nagyon szépek!

Mi ez?
A TONYMOLY From Haenam Black Barley Mist Toner Set fermentált (fekete) árpát tartalmaz. Nyugtatja, ápolja, hidratálja és védi a bőrt, illetve a bőr természetes védőrétgét is erősíti. A 150 ml-es flakon mellé jár egy 100 ml-es utántöltő is.

Összetevők?
91% fermentált árpakivonat mellett találunk benne antioxidánsokat, hidratálókat, keramidot, E vitamint, az ún. Black Food Complex (árpa, rizs, szójabab, szezámmag) pedig ápolja és hidratálja a bőrt. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Színtelen folyadék, illata nincs, egyből és nyomtalanul felszívódik, nem ragacsos, nem lesz tőle fényes a bőr. Nagyon minimális hidratálást ad, könnyű, vizes, egyáltalán nem irritál, látszik, hogy az érzékeny bőrűekre is gondoltak. A szórófej praktikus, jól működik, a felvitel így egyszerű, nem is kell vattakorong, s bármikor elővehetjük, arcpermetként is használhatjuk, ha szükség van rá. A flakont mindenképp érdemes megtartani, szerintem más tonikokat is átöntök majd ebbe. Elvileg a légszennyezésért felelős szálló por ellen is véd a D.P.T. (Dust Protection Technology) által. Egy olyan árpafajtát (fekete) választottak, ami a közönséges árpától négyszer több antioxidánst tartalmaz, ráadásul fermentáltak is! A kínai orvoslásban használt meleg-hideg fermentációnak hála az összetevők még hatásosabbak lesznek és egyszerűbben felszívódnak. Felfrissít, tonizál, minimálisan hidratál, egyszerű, de nagyszerű termék.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre a legjobb, szárazra nem elég szerintem. Azoknak, akik egy kellemes, fermentált tonikot keresnek, amit arcpermetként is lehet használni. 

LINK:
TONYMOLY From Haenam Black Barley Mist Toner Set EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
보리추출물(91%), 아이소펜틸다이올, 부틸렌글라이콜, 1,2-헥산다이올, 검정콩추출물, 검은깨추출물, 흑미추출물, 편백잎추출물, 다이포타슘글리시리제이트, 하이드로제네이티드레시틴, 포스파티딜콜린, 트로메타민, 세라마이드엔피, 정제수, 토코페롤, 카프릴릴글라이콜, 하이드록시아세토페논, C12-14파레스-12, 에틸헥실글리세린, 소듐시트레이트, 시트릭애씨드, 다이소듐이디티에이

Barley Extract (91%), Isopentyldiol, Butylene Glycol, 1,2-hexanediol, Black Soybean Extract, Black Sesame Extract, Black Rice Extract, Cypress Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Phosphatidylcholine, Tromethamine, Ceramide Np, Purified Water, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, C12-14 Parse-12, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Disodium Edta

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)