Oh My Brush
április 17, 2020

ETUDE HOUSE Wear Your Moment Body Mist

Parfümöt nem egyszerű Koreából rendelni: próbáltam, de a koreai posta visszafordította a csomagot, akárcsak a brit posta, ha Angliából rendelek. Kár, mert szeretem a koreai márkák által árult parfümöket. Testpermetre ez a szabály szerencsére nem vonatkozik. Legutóbb az ETUDE HOUSE Wear Your Moment Body Mist testpermetet rendeltem meg Sparkling Energy változatban.

Mi ez?
Az ETUDE HOUSE Wear Your Moment Body Mist testpermetekkel különböző hangulatokat fejezhetünk ki a leírás szerint. 4 féle verzió közül választhatunk: Pink Kiss (virágos), Joyful Day (gyümölcsös), Sparkling Energy (citrusos), Peaceful Dream (zöld növényes?). A flakon 55 ml-es.

Illat:
Fej: rózsaszín grépfrút, bergamot, tangerin. Szív: zöld, eukaliptusz, frézia. Alap: pézsma, ámbra.

Hatása?
Finom, édes, citrusos illat, leginkább a grépfrútot érzem benne először. Később átalakul, kellemes, nyugtató, zöld illattá válik, ami visszafogott. Természetes, igazi gyümölcsillat jön ki a flakonból, egyáltalán nem érzem műnek. Ez hamar elillan, de az alapjegyek sokáig megmaradnak, ahhoz képest, hogy csak egy testpermetről van szó. Citromot nem igazán érzek benne, a bergamotot elnyomja a grépfrút. Egyetlen negatívum: elég pici (55 ml), viszont általában nagyon jó áron kapható, pár dollárért nagyobb flakont nem várhatunk.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretik az egyszerű, gyümölcsös, édes, kicsit citrusos, friss illatokat, s szívesen használnak parfüm helyett testpermetet.

LINK:
ETUDE HOUSE Wear Your Moment Body Mist EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
SPARKLING ENERGY : Alcohol Denat., Water, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Betula Alba Juice, Propylene Glycol, Lilium Candidum Bulb Extract, 1,2-Hexanediol, Chamaecyparis Obtusa Water, Fragrance

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)