Oh My Brush
április 1, 2020

Eladók, Akik Még Postáznak Magyarországra

A koreai eladók közül sokan nem postáznak jelenleg Magyarországra, ami természetesen ideiglenes állapot a koronavírus miatt. Nem minden országot érint egyébként, én Hollandiába még mindig tudok rendelni szinte minden eladótól, a postaköltség ingyenes vagy a szokásos 2-3 dollár, ha követési számot is kérek (sok magyar olvasóm él külföldön, csak azért említem meg). Nézzük, hogy jelenleg kiktől lehet még rendelni (ez folyamatosan változhat).

EBAY:

samsungsolar

seoul*lindarium

simplenavy

kr.cfactory

shop4you2016

narrsha

ickcosmetic

nowzenith

yaocos

freya-net1996

MÁS:

Úgy látom, hogy a Yesstyle oldaláról továbbra is lehet rendelni magyar címre, itt $35 felett nincs postaköltség sem.

A koreai Olive Young végre európai címre is szállít (elvileg $60 felett ingyenesen postáznak). Én nem tudom a címemet regisztrálni, nem fogadja el a telefonszámomat, de fiókom már van! (Új regisztrálók 10%-os kedvezményt adó kupont kapnak, és azoknak, akik a linkemet használják jár még egy 15%-os kupon is, de csak az első 10 regisztrálónak).

A JOLSE továbbra is szállít, épp tegnap adtam le egy rendelést, de magyar címre, csak DHL-t lehet választani, ami drágább.

A Beautynetkorea oldalán szintén csak DHL választható most.

A Wishtrend-en pedig úgy látom, hogy Magyarországra $60 felett ingyenes, alatta pedig $8 a postaköltség. (Érdekes, ők pedig Hollandiába nem postáznak, csak DHL-t lehet választani 😀 ).

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)