Oh My Brush
március 18, 2020

TONYMOLY Double Cover Proof cushion SPF50 PA++++

A TONYMOLY Double Cover Proof cushion SPF50 PA++++ egy álom kombinált, zsíros bőrre, s még a fedése is fantasztikus! Nem egy átlagos cushion alapozó, ritka az ilyen, nagyon jól sikerült!

Mi ez?
A TONYMOLY Double Cover Proof cushion SPF50 PA++++ egy tartós, vízálló alapozó mattító hatással és erős fedéssel. A többi cushion alapozóhoz képest sokkal nagyobb (25 g), de csak két színben kapható (01 Skin Beige és 02 Warm Beige).

Összetevők?
Elég egyszerű az összetevőlista. A fényvédőkön kívül van benne B3 vitamin, római kamilla, menta és fodormenta kivonat. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne. 

Hatása?
A csomagolás nagyobb, mint más cushion alapozók esetében, eleve több alapozó is van benne: 25 g, ami kb. dupla annyi, mint egy átlagos termékben. A szivacs is nagyobb, szinte a fél arcomra fel tudom vinni az alapozót egyetlen mozdulattal. Az illata visszafogott, talán virágos, szinte nem is lehet érezni. A világosabb, 01 Skin Beige árnyalat nagyon szép a bőrön, a fedése KIVÁLÓ, korrektor egyáltalán nem kell mellé, egy vékony réteg is elfedi a pattanásokat, pórusokat, apró ráncokat! Matt vagy fél-matt, attól függően, hogy mit kenünk alá. Ez az első alapozó, amire elmondhatom, hogy akár púder nélkül is tudnám hordani, hiába hidratálok alá. Könnyű, nem is érzem a bőrömön, tartós, bár a vízálló hatását még nem teszteltem, de nyárra is nagyon jó választás valószínűleg. A kombinált, zsíros, tág pórusú bőröm imádja, nagyon örülök, hogy megrendeltem (bár számomra egy sárgásabb árnyalat jobb lenne, ez pedig bézs, de túlélem). A hivatalos oldalon már nincs fent, amit nem értek, mert új termékről van szó… Helyette az Double Essence Aura cushion kapható hasonló csomagolásban, de az száraz bőrre való. Remélem, hogy ez csak ideiglenes. Egyetlen negatívum, hogy csak 2 árnyalat kapható, ez nagyon kevés. Nekem nagyon bevált, jár az 5 csillag! 🙂 Folyékony alapozó verzióban is kapható egyébként, azt még nem próbáltam.

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros bőrre, akik nagyon jól fedő alapozót keresnek mattító hatással. A méretéhez képest az ára is nagyon baráti, s persze azoknak is ajánlom, akik kifejezetten tartós alapozót keresnek, hiszen ez vízálló.

LINK:
TONYMOLY Double Cover Proof cushion SPF50 PA++++ EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
[01 스킨베이지] 사이클로펜타실록산, 티타늄디옥사이드, 정제수, 에칠헥실메톡시신나메이트, 징크옥사이드, 디메치콘, 라우릴피이지-10트리스(트리메칠실록시)실릴에칠디메치콘, 비스-에칠헥실옥시페놀메톡시페닐트리아진, 디페닐디메치콘/비닐디페닐디메치콘/실세스퀴옥산크로스폴리머, 나이아신아마이드, C12-15알킬벤조에이트, 탤크, 디스테아디모늄헥토라이트, 캐모마일꽃추출물, 애플민트잎추출물, 스피어민트잎추출물, 1,2-헥산디올, 디메치콘크로스폴리머, 트리에톡시카프릴릴실란, 실리카, 알루미늄하이드록사이드, 소듐클로라이드, 카프릴릴글라이콜, 글리세린, 에칠헥실글리세린, 아데노신, 부틸렌글라이콜, 향료, 마이카, 황색산화철, 적색산화철, 흑색산화철

[02 웜베이지] 사이클로펜타실록산, 티타늄디옥사이드, 정제수, 에칠헥실메톡시신나메이트, 징크옥사이드, 디메치콘, 라우릴피이지-10트리스(트리메칠실록시)실릴에칠디메치콘, 비스-에칠헥실옥시페놀메톡시페닐트리아진, 디페닐디메치콘/비닐디페닐디메치콘/실세스퀴옥산크로스폴리머, 나이아신아마이드, C12-15알킬벤조에이트, 탤크, 디스테아디모늄헥토라이트, 캐모마일꽃추출물, 애플민트잎추출물, 스피어민트잎추출물, 1,2-헥산디올, 디메치콘크로스폴리머, 트리에톡시카프릴릴실란, 실리카, 알루미늄하이드록사이드, 소듐클로라이드, 카프릴릴글라이콜, 글리세린, 에칠헥실글리세린, 아데노신, 부틸렌글라이콜, 향료, 마이카, 황색산화철, 적색산화철, 흑색산화철 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)