Oh My Brush
március 27, 2020

ALL DAY GLOW Calming Balance Ampoule

Még egy ALL DAY GLOW termék, amiről írni szeretnék. Őszinte leszek, a név először nem volt szimpatikus, én semmiképp sem szeretnék egész nap ragyogó bőrt… 😀 Szerencsére ilyesmiről szó sincs, a Calming Balance termékcsalád bőrnyugtató, hidratáló anyagokat tartalmaz leginkább. Az ALL DAY GLOW Calming Balance Ampoule névre hallgató ampulla gyakran akciós, de vajon megéri-e az árát?

Mi ez?
Az ALL DAY GLOW Calming Balance Ampoule egy frissítő, hidratáló ampulla, ami védi, nyugtatja és rugalmasabbá teszi a bőrt. A bőr víz és olajtartalmát szabályozza: az esszenciák és arcápoló olajok pozitív hatásait kapjuk meg egyetlen termékben. 30 ml.

Összetevők?
5 féle keramidot találunk meg benne, amit kiegészített a márka koleszterinnel és zsírsavakkal, ráadásul megfelelő arányban (3 : 1 : 1) tették meg mindezt, ami nagyon fontos, a keramid csak így tud működni, csak így képes erősíteni a bőr természetes védőrétegét. Ezt csak nagyon kevés vásárló tudja, ezért örülök, hogy az All Day Glow ezt külön kiemeli. Van még benne bőrnyugtató B5 vitamin, allantoin, több hidratáló, két növényi kivonat (római kamilla, citromillatú mirtusz), illatát pedig illóolajok (illatozó muskátli, muskotályzsálya, bergamot) adják. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, de ahogy írtam: illóolajok vannak benne.

Hatása?
Fehér színű, sűrű folyadék citrusos/fás illattal, ami finom, nem túl erős. Selymesnek érzem a bőrön, jól hidratál, hamar felszívódik, nem ragacsos, egészséges fényt ad, rugalmasabb lesz tőle a bőr. Az állaga jól sikerült, nagyon kellemes a bőrön, de az ampullák általában egy-egy összetevőt tartalmaznak koncentráltan, itt pedig nincs ilyesmiről szó. Nagyobb kiszerelésben, lotion formájában kellene árulni inkább, ampullák között vannak sokkal jobbak szerintem. Egy könnyű hidratáló tehát, ami elég sűrű, tehát nem kell sok belőle, de így is hamar el fog fogyni valószínűleg, hiszen csak 30 ml-es. Jó, de nem különleges, akciósan megéri, teljes áron nem biztos, s sajnos az illóolajok miatt érzékeny bőrre sem tudok ajánlani.

Kinek ajánlom?
Rétegezéshez azoknak, akik mélyen hidratáló, könnyű folyadékot keresnek. Normál, kombinált, száraz (magában nem elég), vízhiányos bőrre.

LINK:
ALL DAY GLOW Calming Balance Ampoule EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)