Oh My Brush
február 5, 2020

TIAM Snail & Azulene Low pH Cleanser

A TIAM csigás esszenciája nagy kedvencem, ahogy a Kbeauty csoportomat elnézem, nem vagyok ezzel egyedül. Egyszerű arclemosót kerestem, ami nem tubusos vagy pumpás csomagálást kapott, a TIAM Snail & Azulene Low pH Cleanser pedig tökéletesnek tűnt.

Mi ez?
A TIAM Snail & Azulene Low pH Cleanser egy alacsony pH értékű arclemosó, ami hidratál és kíméletes a bőrhöz. Eltávolítja a szennyeződést, anélkül, hogy szárítaná a bőrt, gyulladáscsökkentő és regeneráló azulént és csiganyálat is tartalmaz.

Összetevők?
Az összetevőlista egyszerű, nem túl hosszú. 7% csiganyál mellett van benne pár hidratáló és gyulladáscsökkentő (B5 vitamin, annatoin, azulén), illetve kamillaolajat is találunk benne. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, a kamilla ad neki egy kis illatot.

Hatása?
Színtelen gél, visszafogottan habzik, jól tisztít, de egyáltalán nem szárít, inkább hidratálja és puhítja a bőrt. Reggel és este is szívesen használom, nem hagy furcsa réteget maga után, szuper az állaga és a hatása is. Akik használják a TIAM csiganyálas esszenciáját, azoknak az illata is ismerős lesz, szerintem nagyon finom, különleges, természetes, nem erős, nem zavaró. A flakon is jól működik, s hiába nem habzik annyira, mint a habzó lemosók, a tisztító ereje így is jó. A férjem is ezt használta idén télen, mert a drogériás kiszárította a bőrért, az egyre üresedő flakonból ítélve, neki is tetszik, szóval férfiaknak is merem ajánlani. A csomagolás kicsit unalmas, de az egyszerű külső egy nagyon jó arclemosót takar, ráadásul 200 ml-es, s az ára is baráti.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egy egyszerű, visszafogottan habzó, nem szárító arclemosót keresnek, ami jól tisztít és gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz. Normál, zsíros, kombinált és száraz bőrre is jó.

LINK:
TIAM Snail & Azulene Low pH Cleanser EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Cocamidopropyl betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate , Snail Secretion Filtrate (7%), Polysorbate 60, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates Copolymer, Tromethamine, Ethyl Hexanediol, Sodium polyacrylate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Dipropylene Glycol, Panthenol, Allantoin, Citric acid, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Guaiazulene Sulfonate (50ppm)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)