Oh My Brush
február 13, 2020

TIAM My Signature Vita Red Mask

A TIAM újdonságainak nehéz ellenállni, a TIAM My Signature Vita Red Mask fátyolmaszkot is gyorsan megrendeltem, amikor megláttam a kínálatban. A márka nagyon ért a vitaminos készítményekhez, sokat vártam ettől a terméktől is.

Mi ez?
A TIAM My Signature Vita Red Mask egy vitaminokkal teli maszk, amely táplálja, erősíti, nyugtatja és regenerálja a bőrt, javítja a bőrképet és egészséges fényt ad. 

Összetevők?
Pár hidratáló meleltt van benne homoktövis víz, ami többek között C vitamint tartalmaz, a zöld tea antioxidáns, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató allantoin és B5 vitamint is találunk benne, amihez jön még B3, C és E vitamin. Kb. ennyi az egész! Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne!

Hatása?
A maszk puha, könnyű, a mérete épp jó, de lehetne kicsit nagyobb szerintem. A folyadék színtelen, vizes, illata nincs, hamar felszívódik, kb. 10-15 percig picit fényes marad tőle a bőr, de utána láthatatlan. A tasakban maradt folyadékot rákenem a maszkra, amikor már az arcomon van, lehet, hogy nem lenne fényes, ha ezt nem tenném, mert hamarabb felszívódna. Minimálisan hidratál, télen magában nekem nem is elég, viszont nagyon szép bőrképet ad és egyáltalán nem irritál, nyugtatja a bőrt. Tetszik, hogy nem vitték túlzásba a dolgot, egy egyszerű maszkot készítettek, ami mégis tele van vitaminnal. Azt sajnálom, hogy nem elég hidratáló, így még legalább egy arckrémre szüksége lesz a legtöbb bőrtípusnak. Különlegesnek nem mondanám, nem kell tőle csodát várni, viszont nem is lehet vele mellényúlni. Esszenciaként még jobb lenne, szóval remélem, hogy bővítik majd a Vita Red termékcsaládot.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra, érzékenyre is, hiszen nagyon szépek az összetevők, de főleg normál, kombinált, problémás és zsíros bőrre. Azoknak, akik egy könnyű, hamar felszívódó maszkot keresnek, ami több vitamint tartalmaz és javítja a bőrképet.

LINK:
(1) TIAM My Signature Vita Red Mask EBAY | | JOLSE
(5) TIAM My Signature Vita Red Mask EBAY | | JOLSE
(10) TIAM My Signature Vita Red Mask EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 비타민나무수, 녹차수, 글리세린, 1,2-헥산다이올, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 알란토인, 에틸헥실글리세린, 소듐하이알루로네이트, 판테놀, 나이아신아마이드, 아스코빌글루코사이드, 토코페릴아세테이트

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)