Oh My Brush
február 4, 2020

The History of Whoo WhooSpa Essence Rinse

Semmit nem tudtam a termékről, amikor megrendeltem, de bíztam a márkában, ami egyébként a prémium minőségű, évszázadok óta használt gyógynövényeket tartalmazó luxuskozmetikumokról híres. A The History of Whoo WhooSpa Essence Rinse a gyönyörű csomagolás alatt egy nagyon jó balzsamot rejt!

Mi ez?
A The History of Whoo WhooSpa Essence Rinse egy olyan hajbalzsam, ami gyógynövényekből álló esszenciát tartalmaz. Erősíti és fényessé teszi a hajat, ami egyben könnyebben kifésülhető és rendezettebb is lesz. A márka egyébként olyan összetevőkre koncentrál, amelyeket évszázadokkal ezelőtt a koreai uralkodócsalád tagjai használtak. Ez igaz erre a balzsamra is.

Összetevők?
A papíron a sampon és a balzsam összetevőit is megtaláljuk koreaiul. Sokkal hosszabb INCI-t vártam, egyszerűbb, mint gondoltam! Kb. 9 gyógynövény kivonatát találjuk meg benne (orvosi angyalgyökér, kínai eperfa, pecsétviaszgomba stb.), továbbá hidratálókat, s nagyjából ennyi is az egész! Színét karamell adja, parabénmentes, illatanyag és egy kis alkohol is van benne.

Hatása?
Sárga színű, sűrű gél gyógynövényes illattal. A csomagolás nagyon szép, minőségi, a pumpa jól használható, 350 ml-es a flakon. Nem kell belőle sok, balzsam helyett kell használni, pár perc múlva már le is lehet öblíteni, én kb. 5 percig szoktam fent hagyni. Könnyen kimosható, nem zsíros, nem nehéz, remek az állaga, jól hidratál, tényleg sokkal könnyebben kifésülhető a haj vele, de ami miatt számomra igazán különleges az a hajpuhító hatása! Egyetlen balzsam sem tette még ennyire puhává a hajamat, ami persze egyben rendezett, sima és fényes is. Negatívumot képtelenség róla mondani, mindig számíthatok rá, nem nehezíti el a hajszálakat, épp az ellenkezőjét tapasztalom! A koreai vélemények alapján nemcsak én találom különösen jónak hajpuhításban, szóval erre a célra ajánlom leginkább.

Kinek ajánlom?
Az én zsírosabb hajamra tökéletes, nagyon száraz, igénybevett hajra nem biztos, hogy elég, de szuper azoknak, akik könnyen kifésülhető, hidratált, nagyon puha, sima hajat szeretnének nehéz, olajos összetevők nélkül.

LINK:
The History of Whoo WhooSpa Essence Rinse EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Első összetevőlista: sampon.
Második összetevőlista: balzsam.

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)