Oh My Brush
február 6, 2020

MISSHA Soon Soo Gram Pure & Weightless Blotting Powder

A zsírosodásra nagyon hajlamos T-vonalam miatt minden nap használok púdert, azokon belül is a színtelen kőpúderek a kedvenceim. A MISSHA Soon Soo Gram Pure & Weightless Blotting Powder kicsit különlegesebb, mert bőrnyugtató anyagokat is tartalmaz.

Mi ez?
A MISSHA Soon Soo Gram Pure & Weightless Blotting Powder egy színtelen, mattító púder, ami visszafogja a faggyútermelést, frissen tartja a bőrt egész nap és fixálja a sminket. A kék színét többek között a kamillából kivont azulénnek köszönheti, ami gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Összetevők?
Az összetevőlista elég rövid és egyszerű, a fent említett azulén (gyulladáscsökkentő) mellett nem tudok mit kiemelni. Alkohol-, parabén és parfümmentes, de minimális tangerin és szibériai jegenyefenyő illóolaj van benne (nem érzem az illatukat egyáltalán).

Hatása?
A csomagolás szebb és erősebb, mint más púderek esetében, a pamacsot külön műanyag választja el a púdertől, tükör is van benne. A por nagyon finom, selymes, remekül mattít, egész nap tart (eddig csak ősszel és télen próbáltam), a pórusokat eltünteti, s a sminket is fixálja, így az tartósabb lesz. Kevés kell belőle, szerintem pigmentáltabb, mint más púderek: alig érek hozzá, a pamacs már fel is vette a port. Emiatt halvány, fehér réteget hagyhat maga után, ha sokat használunk belőle, talán még jobban, mint más púderek. Az én zsíros T-vonalamat nagyon jól és tartósan mattítja, szerintem nyáron is számíthatok majd rá. Azt kapjuk tehát, amit a márka ígér: egy nagyon könnyű, alig érezhető púdert, ami mattítja a bőrt, a gyulladáscsökkentés, póruseltüntetés, szép, praktikus csomagolás már csak hab a tortán. Jelenleg nagyon jó áron kapható a Jolse-n!

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros, tág pórusú, esetleg pattanásos bőrre. Azoknak, akik egy színtelen, mattító púdert keresnek, amit akár a táskában is lehet tartani a praktikus, erős csomagolásnak hála, s tartósan frissen tartja a bőrt. Csak világosabb bőrre merem ajánlani!

LINK:
MISSHA Soon Soo Gram Pure & Weightless Blotting Powder EBAY | | JOLSE

Ingredients:
탤크, 에이치디아이/트라이메틸올헥실락톤크로스폴리머, 폴리메틸메타크릴레이트, 폴리에틸렌, 알루미늄미리스테이트, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 카프릴릴글라이콜, 울트라마린, 에틸헥실글리세린, 실리카, 1,2-헥산다이올, 황색산화철, 탄제린껍질오일, 소듐구아이아줄렌설포네이트, 분비나무오일 

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)