Oh My Brush
február 3, 2020

MINTA: HERA Wrinkle Corrector

A HERA Wrinkle Corrector egy ránctalanító krém, ami simává és rugalmasabbá teszi a bőrt. A HERA saját, exkluzív formulája Correctinoid névre hallgat, ami egy hatásos ránctalanító a márka szerint. A környezeti ártalmak és a rossz szokások által létrejött ráncokat előzhetjük meg vele.

Az összetevőlista tele van bőrpuhítókkal, néhány hidratálóval, továbbá kiemelném a következőket: squalane, fehér tajtékvirág magjából kivont olaj, jojoba olaj, B3 vitamin, sheavaj, hialuronsav, béta-glukan, butil-hidroxi-toluol nevű antioxidáns, C és E vitamin, rizs, barackfa levelének kivonata, peptid stb. Alkohol és parfüm is van benne. Nappal és este is használható, a lenti képen mutatja be a HERA, hogy hogyan kell használni.

Könnyű, fehér, nem zsíros krém, ami hamar felszívódik, a márka pont erre törekedett, ezt meg is kapjuk. Az illata eléggé tipikus, ha nem lenne, nem hiányozna. 🙂 Hidratál, a bőr egészséges fényt kap, s persze sokkal simább, különleges hatást nem tapasztaltam a két mintát elhasználva. Kicsit többet vártam, de az az igazság, hogy nincsenek mély ráncaim, a szuper, bőrpuhító hatására pedig még nincs szükségem. Nem én vagyok a célcsoport, szerintem 40-45 év felett érdemes kipróbálni. A tubus csak 40 ml-es, az ára sem alacsony, s az illata miatt is inkább minták rendelését javaslom.

LINK:
HERA Wrinkle Corrector EBAY | | Yesstyle
10 db minta itt vagy 30 db minta itt
én ettől az eladótól rendeltem egy Lucky Box-ban volt.

Ingredients:
정제수, 글리세린, 스쿠알란, 프로판디올, 베타인, 메도우폼씨오일, 사이클로펜타실록산, 베헤닐알코올, 1, 2-헥산디올, 부틸렌글라이콜디카프릴레이트/디카프레이트, 글리세릴리놀리에이트, 사이클로헥사실록산, 호호바씨오일, 쌀겨왁스, 미리스틸미리스테이트, 나이아신아마이드, 글리세릴스테아레이트, C14-22알코올, 세테아릴알코올, 카나우바왁스, 아라키딜알코올, 스테아릭애씨드, 쉐어버터, 부틸렌글라이콜, 팔미틱애씨드, 피이지-100스테아레이트, 글리세릴리놀리네이트, 글리세릴아라키도네이트, C12-20알킬글루코사이드, 향료, 아라키딜글루코사이드, 잔탄검, 글리세릴카프릴레이트, 구주아욱씨추출물, 폴리아크릴릭애씨드, 트로메타민, 에칠헥실글리세린, 디소듐이디티에이, 코질메칠렌디옥시신나메이트, 덱스트린, 카카오추출물, 페녹시에탄올, 에탄올, 베타-글루칸, 리모넨, 미리스틱애씨드, 라우릭애씨드, 부틸페닐메칠프로피오날, 소듐하이알루로네이트, 시트로넬올, 비에이치티, 메톡시피이지-114/폴리엡실론카프롤락톤, 하이드록시에칠아크릴레이트/소듐아크릴로일디메칠타우레이트코폴리머, 카프릴릴글라이콜, 복숭아나무잎추출물, 아스코빌팔미테이트, 토코페롤, 알지닌/라이신폴리펩타이드, 펜틸렌글라이콜, 하이드로제네이티드포스파티딜콜린, 하이드롤라이즈드오크라추출물, 콜레스테롤, 아크릴레이트/스테아릴메타크릴레이트코폴리머, 디팔미토일하이드록시프롤린

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)